Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Proline Hundebur

 • Tilbake til tips & råd fra villmarksavdelingen

 • Sikker reise for både deg og hunden

  De er utviklet av eksperter, for eksperter, med en ekstremt robust design for å møte de tøffeste kravene. ProLine er verdens første hundebur som er testet og godkjent av Tysklands Rigorous Technical Inspectorate (TÜV).

  Burenes kvalitet er ekstra tydelig i detaljene. Blant annet er låshuset støpt i aluminium, mens håndtaket er ergonomisk og kan enkelt åpnes med én hånd.

  Når du kjøper et hundebur fra ProLine, får du et av de sterkeste, mest robuste bilhundeburene på markedet. Ingen andre hundebur gir deg og hunden din så høy kvalitet i kombinasjon med en førsteklasses design.
   

  For deg som lever et aktivt liv sammen med hunden din, kreves et bilhundebur som står imot slitasje år etter år. ProLine gir deg høyeste kvalitet og sikkerhet, og gjør tiden du tilbringer på veien til en god opplevelse for både deg og hunden.

  Testresultatene er topp. TÜV-sertifiseringen omfatter tilsyn av produksjonen, sikkerhet og fiksering i kjøretøyet, konstruksjon, materiale, allmenne rettsdirektiv og dokumentasjon.

  Sveitsiske ingeniører har designet burene basert på tøffe krav, som vil innfri eller overgå behovene du har for hunden din. Det er tatt i bruk innovative løsninger, basert på tips og råd fra eksperter på ulike områder. Utvalgte, høyteknologiske materialer og en eklsklusiv design gjør burene fra Proline attraktive, anvendbare og sikre.

  Hunden din reiser komfortabelt i et bur fra Proline, og det gjør at du kan reise med større sikkerhet og trygghet for både hunden din og medpassasjerene.

   

   

  Hvilken modell er rett for deg og din hund?

  Tips
  Til toppen