Sport Insole, innersåle senior, Svart

329,-

Sport Insole, innersåle senior, Svart

329,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Innersåle som reduserer belastning på muskler og ledd for å skape bedre forutsetninger for alle som elsker å utøve sin sport.

De oransje D3O®-sonene gir hælen, leddene og skjelettet ekstra støtdemping for å avlaste kroppen. Sonenes form og plassering er spesielt utformet etter idrettsutøvernes belastningsmønster når de utfører ulike idretter.

Den langsgående fotbuestøtten er unikt utformet for å passe så mange fottyper som mulig.

Det grå EVA-materialet er et dynamisk materiale som gir en kombinasjon av ekstra støtte og støtdemping, noe som reduserer rotasjonsbelastningen. De tre barrierene ved den langsgående fotbuestøtten forsterker fotbuens naturlige funksjon og gir økt stabilitet ved hvert skritt.

Den anatomiske hælkoppen fordeler trykket under hælen og reduserer belastningen ved å samle hælens fettpute og forsterke dens naturlige funksjon.

Det øverste laget reduserer faren for gnagsår og blemmer.

Ta ut de gamle innleggssålene fra skoene. Legg de nye Sport Insole-sålene i skoene for å kontrollere at størrelsen er riktig. Hvis passformen ikke stemmer, kan du trimme dine nye Sport Insoles med en saks. Tips: Bruk de gamle sålene som en mal! Øk bruken av dine nye Sport Insoles gradvis, siden det kan oppstå nye belastningsmønstre på kroppen.

Når du utøver ulike idretter, har du en økt belastning på opptil 8 ganger din egen kroppsvekt. Dette kommer av de ulike svevfasene som oppstår når det utøves aktiviteter som tas imot av foten. Bevegelsesmønsteret er komplekst, og det stiller store krav til kroppen.

Produktet tåler ikke høye temperaturer. Det kan rengjøres med lunkent vann og såpe. Tørkes i romtemperatur. Kan ikke vaskes i vaskemaskin.

Skift ut sålene etter 6-12 måneder eller når de viser tegn til å være utslitte.
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.