Serious Mass 5450 g, proteinpulver, CHOCOLATE

499

Førpris

749

Vi har samlet alle gavene på et og samme sted
Kampanjeperioden gjelder t.o.m. søndag 5. Desember 2021 eller så langt beholdningen rekker, dersom annen informasjon ikke er oppgitt på produktet. For Reward-tilbud, logg inn med din brukerkonto og huk av for å være med i Reward, for å få rabatten som så vises når du legger produktet i kassen.
Produktbeskrivelsearrow down icon
Pulver utviklet for den som vil bygge muskelmasse. Inneholder 1250 kcal og 50 gram protein per servering. Har også en komplett vitamin- og mineralprofil.

Proteinet er en blanding av ultrafiltrert myseproteinkonsentrat, kalsium kaseinat og eggalbumin. Produktet har også ekstra tilsatt glutamin og kreatin.

Serious Mass finnes i fire utsøkte smaker: Sjokolade, jordbær, banan og vanilje.

Doseringsanvisning: Bland 2 måleskjeer (ca. 337 gram) Serious Mass med 7 dl vann eller melk. Ta 1-2 porsjoner per dag. 1 porsjon, 337 gram.

Informasjon: Dette produktet bør ikke brukes som et alternativ til en variert kost. Tenk på viktigheten av å ha et allsidig og balansert kosthold og en sunn livsstil. Produktet er beregnet for friske personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer, lider av sykdom eller behandles med legemidler, bør du alltid kontakte lege før du bruker produktet

Oppbevares utilgjengelig for små barn.
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.