Snowbob, kjelke, Rød

1 189,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

TESTVINNER TV2 NORGE, JANUAR 2019!
"Terningkast 6 ... Snowbob fra norske Onefoot er barnas soleklare favoritt. Den er komfortabel og rask. Alle barna liker at man kan kjøre kontrollerte svinger med den ..."
Utrolig morsom kjelke, som setter nye standarder. Styres med vekt/balanse for retning/fart. Solid bygget av stålrør, hardplast og slitesterkt tekstilmateriale. Les hele testen her!

Møt SnowBob, en virkelig revolusjon innen aking. Glem alt du trodde du visste om aking, for SnowBob setter en ny standard for alt som handler om fart, lek og kontroll i akebakken.

Med SnowBob bruker du vekten og balansen din for å kontrollere både retning og fart. Istedenfor å styre med ratt eller bremser, får du med SnowBob aktiv, direkte og intuitiv kontroll.

De to brede skiene som står på snøen beveger seg uavhengig av hverandre og gir deg et mykt, fint skjær og full kontroll når du flytter kroppsvekten fra side til side. Løsningen heter TURNFLEX™ Weight Shift Steering. Å følge svingene med kroppen gir ikke bare bedre kontroll, det er også utrolig gøy.

SnowBob er laget av robuste materialer som tåler en trøkk. Skiene er støpt i en teknisk plast som tåler lave temperaturer og har perfekt finish for best fart. Rammen er laget av solide, lakkerte stålrør, og sitteflaten er av et fleksibel og behagelig tekstilmateriale. Materialet er spent over rammen. Konstruksjonen og designet er kompakt og praktisk, like lett å ta med i bilen på vinterferien, som til nærmeste bakke i nabolaget.

Spesifikasjoner:
- Materialer: Stål, termoplast, polyester

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.