Miniski, leke- og trikseski, Oransje

499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Moderne og forbedret miniski, for lek, moro og transportetapper. Snowboard-aktig binding som sitter veldig godt på foten. Kan også brukes i par. Vekt 860 gram.

OneFoot Miniski har tatt over arven etter den klassiske miniskien, med en rekke forbedringer som gjør det befriende lett å leke på ski. Ikke minst er den veldig styrbar, i forhold til gammeldagse miniski.

Skien er utstyrt med én binding, som kan strammes som en snowboardbinding. OneFoot sitter dermed svært godt på foten under alle forhold, uansett skotøy. Den integrerte hælstøtten gir ytterligere stabilitet.

Skien festes på én fot, mens den andre foten brukes til å styre, ta fart, bremse, satse osv. OneFoot er en twin-tip-ski som kan kjøres begge veier. Pigger (spikes) på oversiden både foran og bak, gir godt grep til den frie foten. Et unikt kantdesign gir optimal styring og kontroll.

Ski og binding er symmetriske og kan også fint brukes parvis med en ski på hvert ben, med eller uten staver. OneFoot Miniski er rå, rimelig og gir ekte skiglede!

Spesifikasjoner:
- Lengde: 720 mm
- Bredde: 150 mm
- Passer skostørrelse: 30–46
- Vekt: 860 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.