Olivita kapsler, Omega 3 m/D-vitamin, STD

199,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Olivita er en patentert blanding av raffinert selolje og kaldpresset olivenolje. Seloljen er rik på flerumettede omega-3 fettsyrer, mens olivenoljen er den suverene kilden til antioksidanter og betennelsesdempende komponenter. Olivita er patentert og basert på mer enn 20 års forskning fra Universitetet i Tromsø. 
 
Svært mange sykdommer er forbundet med betennelsesreaksjoner. Antioksidantene i olivenoljen samvirker med omega-3 fra seloljen og beskytter kroppen mot åreforkalkning, blodpropp, hjerneslag, psoriasis og leddgikt. Dette er dokumentert gjennom 9 kliniske studier på 1200 personer. 
 
Tette blodårer, også kalt åreforkalkning er den hyppigste årsaken til hjerteinfarkt, rytmeforstyrrelse og angina. Åreforkalkning er en langsom prosess som kan starte allerede i 15 års alderen hos menn, noe senere hos kvinner. Gjennom studier er det dokumentert at Olivita kan forebygge hjerte -og karsykdommer både ved å motvirke og fjerne forkalkninger i blodårene. 
 
Olivita er det eneste produktet på markedet som kombinerer selolje med olivenolje, og helsegevinsten skyldes nettopp synergien av de to naturlige oljene. 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.