Sous Vide Gourmet Cooker Børstet stål/svart, Børstet stål/svart

2 600,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.

Sous vide er en ny tilberedningsmåte hvor maten vakumpakkes og tilberedes i emballasjen. Siden vann leder varme bedre enn luft, varmes maten fortere enn i ovn på tilsvarende temperatur. Brukervennlig sous vide med vannsirkulator. Tilberedning av vakuumpakket mat på lav, konstant temperatur gir mørt og saftig kjøtt. Sirkulatoren hjelper til med å rotere vannet for en riktig temperatur. Brukes ofte i restaurantbransjen

Spesifikasjoner:
- Volum på 9 liter
- Kapasitet på 3 kg/ 6-8 porsjoner
- Enkel tømmefunksjon
- Brukes sammen med OBH Nordica Food Sealer 7949, 7950, 7951 og 7952.
- Tid og temperaturguide følger med

Les mer om sous vide tilberedning på Wikipedia

Close Created with Sketch.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Close Created with Sketch.

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.