Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Samarbeid mellom XXL og Team Xtra personell

På bildet sykler Jørgen og Anders Aukland fra Team Xtra personell som del av Team XXL på Grenserittet i august 2013. Foto: Sportograf.com.

Samarbeid med Team Xtra personell skal styrke XXLs faglige kompetanse og gjøre oss enda bedre


Det er første gang XXL velger å inngå et samarbeid av den typen de har med Team Xtra personell (TXP). Team Xtra personell er Norges ledende helprofesjonelle, private langrennslag, og som kan skilte med profiler som Jørgen og Anders Aukland.

- Det er nytt for XXL å inngå et slikt samarbeid. Det som var helt avgjørende for oss var Team Xtra personells ønske om et samarbeid for faglig utvikling, og ikke et behov for en ren sponsor, sier Tom Erik Kjønø, Innkjøps-og markedsdirektør i XXL.

Team Xtra personell hadde en fantastiske sesong i fjor med seire i samtlige langløp de stilte opp i, der Marcialonga, Vasaloppet og Birkebeineren var høydepunktene. Teamet ser stadig etter muligheter for å bli bedre, bygge teamet for framtiden, og ikke minst ha fokus på bredde-idrett.

- Vi er stolte av å starte samarbeide med XXL. For oss betyr et samarbeid med XXL at vi kan videreutvikle oss som et allsidig team. Vårt mål er å forbedre oss i samarbeid med ledende partnere. Med XXL skal vi utveksle kompetanse, videreutvikle og teste vinnende produkter, og ikke minst kommunisere dette i Norge og Sverige. Med XXL skal vi nå nye ledende mål, sier Anders Aukland.

Økt kompetanse på racing- og topprodukter
XXL gjør ikke sponsorater, men bruker sine midler til å sponse det norske, svenske (og snart det finske) folket med kjente merkevarer til Xtra Xtra Lave priser. TXP har imidlertid en faglig tyngde og et fokus på trening og bruk av riktig utstyr for å oppnå resultater som gjør at dette samarbeidet passer utmerket sammen med XXLs fokus på enda flere racing- og topprodukter i sortimentet, og opplæring i bruken av disse produktene.

Hos XXL skal man ikke bare finne de beste produktene til de beste prisene, men også finne eksperter blant de ansatte, som kan tilby fagkyndig veiledning. XXL har økt sitt fokus på dette området, og vil gjennom samarbeidet med TXP styrke både kompetansen og utviklingen av sortimentet fremover. Resultater av samarbeidet vil man kunne se allerede til høsten.

Deltar på opplæringskurs

Team Xtra Personell skal bidra både på opplæring og kunnskapsheving, i tillegg til å delta på produkttesting.


- Aukland og co vil delta på våre opplæringskurs, og bidra med kunnskap om trening og utstyr, og vi gleder oss til å lære av dem, sier Tom Erik Kjønø.

I tillegg vil teamutøverne teste en del utstyr i samarbeid med oss, for å kunne gi tilbakemelding til innkjøperne som bygger sortimentet i butikkene. Allerede i Grenserittet vil de blant annet teste våre nye sykler fra White.

Tips
Til toppen