Storm Carbon 19, sykkelsko landevei herre, Svart

1 000,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Stiv, anatomisk og høyteknologisk landeveissko med karbon i sålen. SLW2 snøresystem for optimal passform. Passer til Look og SPD SL. Vekt kun 148,5 gram.

Storm Carbon gir full kraft og energi fra bena og ned i pedalen, støttet av moderne teknologi. Store mesh-felter i overdelen, av ultratynt, forsterket materiale, gir god ventilasjon og stabilitet. Asymmetrisk lukkesystem fjerner uønsket trykk og gir perfekt passform.

SLW2-snøringen er et perfekt balansert lukkesystem som gir en tettsittende sko som ligger helt jevnt rundt foten. SLW2 har plastinnsatser med myke bånd, mens den myke, fleksible Dyneema-kabelen tilpasser seg naturlig til formen på hver fot. Optimalisert for effektivitet, med uovertruffen kraftoverføring, takket være karbonsålen.

Designet for å levere den beste balansen mellom komfort og støtte, med et ultratynt, super soft-touch materiale som omslutter foten. Den optimale, tettsittende passformen føles mer naturlig enn noen annen sko. Laserskårne mikroperforeringer på innsiden sørger for optimal ventilasjon.

Full carbon-innsatsen i pedalområdet gir utmerket respons på pedalene, uten å gå på bekostning av vekt og god ventilasjon. Morph Carbon 12 AAS-sålen er utformet med den eksklusive Anatomical Arch Support®, som er en buestøtte av TPU, eksternt integrert mellom sålen og overdelen. TPU er ikke så stivt som karbonet i sålen, det gjør at skoen fortsatt kan tilpasse seg foten. Foten får dermed best mulig støtte under bevegelse og trening.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Landevei
- Bruker: Herre
- Materiale, overdel: Skin Overlap Unibody, mesh
- Strammesystem: SLW2 dial, steg-for-steg-stramming som kan løses ut med samme knapp
- Hælkappe: Integrert hælsystem med svært godt hold
- Yttersåle: Morph Carbon 12 AAS (Anatomical Arch Support®) av TPU, med helkarbon innlegg i pedalområdet med stivhetsgrad 12
- Kompatibilitet: Look- og SPD SL-systemer, SPD pedal (cleats/pedalklosser IKKE inkludert)
- Stivhetsindeks: 12
- Størrelser: 36–48
- Vekt, per par: 297 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.