Spider Plus 2 Mns Mtb Shoe 20 Black Yellow Fluo, Svart

1 199,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Allsidig sykkelsko for skog, fjell og snaufjell. Michelin gummisåle for godt grep på alle underlag. Meget pustende overdel, for høy komfort. Vekt 207 gram.

Spider Plus 2 har termostøpt lagkonstruksjon, som kombinerer flere lag uten overlapping, for glimrende ventilasjon i overdelen og lavere vekt. Fire pustende mesh-innlegg og perforeringer sikrer godt klima for føttene. Unibody-kontstruksjonen reduserer trykkpunkter og høyner komforten.

SLW2-strammesystemet er et perfekt balansert lukkesystem som gir en tettsittende sko som ligger helt jevnt rundt foten. SLW2 har plastinnsatser med myke bånd, mens den myke, fleksible Dyneema-kabelen tilpasser seg naturlig til formen på hver fot. Optimalisert for effektivitet, med uovertruffen kraftoverføring. Enkel énhåndsbetjening, med én knapp.

Spider Plus 2 har selvrensende, åpent sålemønster i X-Crossbow-sålen fra Michelin, som sikrer godt grep. Med forsterkninger på utsatte steder og skikkelige kvalitetsmaterialer, får du her en slitesterk sko for tøff trening i allslags terreng.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Storfjell
- Bruker: Herre
- Overdel: Sømløs unibody-konstruksjon, 4 pustende mesh-felt og porer
- Strammesystem: SLW2 dial og borrelåsstropp
- Yttersåle: X-Crossbow Michelin
- Kompatibilitet: SPD-systemer
- Størrelser: 41–47
- Vekt, per par: 414 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.