Razer 19, sykkelsko terreng unisex, Svart

1 479,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon

Lett terrengsko med glimrende støtte. Meget godt ventilert og stabil. Asymmetrisk SLW2 snøresystem og stropp hindrer trykkpunkter. Vekt 182,5 gram.

Razer har høye ytelser, men også svært god komfort over tid, og egner seg derfor veldig godt til både XC- og XC Marathon-sykling. Unibody-konstruksjonen med flere mesh-innlegg gir god komfort og godt klima i skoen, for best mulig ytelse over lengre distanser.

Designet for å levere den beste balansen mellom komfort og støtte, med et ultratynt, super soft-touch materiale som omslutter foten. Den optimale, tettsittende passformen føles mer naturlig enn noen annen sko. Laserskårne mikroperforeringer på innsiden sørger for optimal ventilasjon. Performance Regular fotseng gir meget god støtte.

SLW2-snøringen er et perfekt balansert lukkesystem som gir en tettsittende sko som ligger helt jevnt rundt foten. SLW2 har plastinnsatser med myke bånd, mens den myke, fleksible Dyneema-kabelen tilpasser seg naturlig til formen på hver fot. Optimalisert for effektivitet, med uovertruffen kraftoverføring, takket være sålen.

Speedlight 3D-sålen har høye ytelser uten at det går på bekostning av vekten. Nylonchassiset er fylt med glassfiber og injisert sammen med det ytre TPU-skallet, for å gi en superstiv såle med lav vekt. Aggressivt mønster og gummiinlegg i medialsonen sikrer optimalt grep.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terreng, terrengmaraton (XC/XCM)
- Bruker: Unisex
- Materialer, overdel: Skin Overlap Unibody, mesh, termosveisete forsterkning på utsatte steder
- Strammesystem: SLW2 dial, steg-for-steg-stramming som kan løses ut med samme knapp
- Hælkappe: Integrert hælsystem sikerer effektivt hælhold
- Yttersåle: Triple-density Speedlight 3D-såle
- Kompatibilitet: SPD-systemer
- Stivhetsindeks: 10
- Størrelser: 36–48
- Vekt, per par: 365 gram

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.