Extreme RR, sykkelsko landevei, Svart

2 029,-

Produktbeskrivelse
Tettsittende, ultralett sykkelsko med optimal passform. Xframe-konstruksjon, ekstremt effektiv og med uovertruffen kraftoverføring. Karbonsåle. Vekt 220 gram.

Extreme RR er helt uten trykkpunkter og er konstruert med den innovative X-frame® og neste generasjons materialer. Skoends overdel har en tykkelse på kun 0,5 mm og er ultramyk. Eksepsjonell komfort med 360-graders forsterkninger langs lengden av foten, som binder sålen til sko og snøring.

SLW2-snøringen er et perfekt balansert lukkesystem som gir en tettsittende sko som ligger helt jevnt rundt foten. SLW2 har plastinnsatser med myke bånd, mens den myke, fleksible Dyneema-kabelen tilpasser seg naturlig til formen på hver fot. Optimalisert for effektivitet, med uovertruffen kraftoverføring, takket være UD-karbonsålen.

Ultralight Carbon 15-sålen er en Ultralight Carbon 14-såle med et forsterket lag, som gjør sålen enda stivere og mer effektiv. Tynn, men ekstremt effektiv. En spesiell adapter gjør sålen kompatibel med Speedplay-pedaler, og AirFlow-systemet med syv ventilasjonskanaler forbedrer luftstrømmen inn i og ut av skoen.

Extreme RR er et rått våpen for verdens beste Pro-ryttere, blant annet den nåværende europeiske mesteren, Alexander Kristoff.

Spesifikasjoner:
- Bruk: High performance landevei, herre
- Overside: Xframe® patentert konstruksjon, ultralette materialer på kun 0,5 mm tykkelse
- Lukkesystem: SLW2 Dial, trinnvis stramming og rask åpning i én enkelt knapp
- Hælkappe: Integrert hælsystem med retningsfibre, forhindrer kipping
- Innersåle: To såler med forsterket dobbeltdensitet, Pro Regular Fit og Pro Slim Fit. Sistnevnte med 2 mm ekstra tåinnsats for smale føtter
- Yttersåle: Ultralight Carbon 15-såle av 100 % ensrettet karbon, kombinert med et forsterket lag
- Sålen passer: Look- og SPD SL-systemer, Speedplay-systemer
- Stivhetsindeks: 15
- Størrelser: 36–48
- Vekt, per sko: 220 gram

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.