Extreme GT 2 roadshoe Mns 20, Multicolor

1 999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Meget bra landeveissko for trening og konkurranser. Godt pustende, lett og med god kraftoverføring. Ny versjon med topp visibilitet i trafikken. Vekt 275 gram.

Extreme GT 2 er en knallgod sko med fullkarboninnlegg i pedalområdet, for økt stivhet. Anatomisk sko med komfortabel fotbue, med to SLW2-hjul for optimal tilpassing.

Høydepunkter:
- Morph Carbon 12 AAS-såle med fullkarbonavstivninger
- X-Frame 2®-overdel
- To SLW2 strammehjul for perfekt tilpassing
- Integrert hælsystem
- Performance Regular fotseng


Extreme GT 2 er en sko med høy sikkerhet i trafikken, takket være fargenes spill og synlighetsfunksjonen. Overdelens materiale er spesielt utviklet for å gi denne effekten, med lang varighet. Den nye Extreme GT innehar viktige tekniske oppgraderinger, som to SLW2 strammehjul.

Morph Carbon-sålen med karboninnlegg i pedalområdet har en stivhet på 12. Fotbuen har Anatomical Arch Support® av TPU, som gir topp passform til de aller fleste føtter.

Den relativt lette Extreme GT2 -skoen er konstruert med X-Frame 2®, som betyr at overdelen overfører hver eneste watt med kraft, samtidig som det gir topp komfort helt uten trykkpunkter. Samtidig gir de to SLW2 strammehjulene ytterligere tilpassingsmuligheter, for jevn fordeling av trykket på framfot og vrist. Mikrojustering og full åpning i én og samme knapp gjør tilpassing svært enkelt.

Performance Regular fotseng gir fantastisk støtte. Skoen har integrert hælkappe med fibre i forskjellige retninger, som holder hælen ekstremt godt på plass.

Skoen er laserperforert for god ventilasjon. Kompatibel med Speedplay-adapter, som gir svært lav byggehøyde mellom yttersåle og pedal. Med 3-bolts standardklosser er skoen kompatibel med f.eks. Shimano Spd Sl, Look Delta, Look Keo, Speedplay Light Action, Campagnolo Pro Fit, Zero, X-serien (med adapter), Mavic Zxellium, Time Iclic / Xpresso.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Landevei, trening og konkurranser
- Bruker: Herre
- Materiale, overdel: X-Frame 2®, mikrofiber, Iridescent
- Strammesystem: 2 x SLW2 strammehjul
- Vind-/vannavvisende: Lett vind- og vannavvisende
- Hælkappe: Integrert, karbonfiber
- Innersåle: Performance Regular
- Yttersåle: Morph Carbon, med karboninnlegg i pedalområdet
- Pedalklossinnfesting: 3-hulls
- Stivhetsindeks: 12 (av 15)
- Anbefalt temperaturområde: Vår, sommer, høst
- Størrelser: 41–47
- Vekt: Ca. 275 gram @ str. 42
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.