Skibotn Pack 15L 19, ryggsekk unisex, Oransje

1 000,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lett sekk til stisykling, med mange rom til småting og plass til turutstyr. Rom for drikkeblære. Hjelmfeste, hoftebelte, smarte detaljer. Vekt 1180 gram.

Fjørå 15 L er en komfortabel sekk med mange rom for forskjellige ting. Flere mindre rom for nøkler, verktøy, telefon, pluss en separat, mykt polstret lomme for briller. Dessuten en separat lomme for drikkesystem (medfølger ikke), og sekken er kompatibel med bl.a. Camelbak Crux. I det store rommet kan man ha f.eks. klesskift og matpakke, eller varme klær.

Den slitesterke sekken er konstruert for enduro-sporter og uttakbar ryggbeskyttelse av D3O® medfølger. D3O® er mykt og fleksibelt inntil det får et slag, da stivner det og beskytter ryggen optimalt.

Bæresystemet er svært komfortabelt, holder sekken stabilt og stramt på plass, og har meget god ventilasjon. Sekken har avtakbart hjelmnett og kompresjonsstropper. I det store rommet finnes også en liten nettinglomme, mens hoftebeltet har glidelåslommer for småting. Utvendig har Fjørå 15 L hemper for festing av utstyr og en polstret lomme for skitne gjenstander, som f.eks. sykkelkjede.

Hjelmfestet i front av sekken har plass til helhjelm. Bæresystemet gir svært god lufting, samtidig som det holder sekken stabilt og stramt på plass. Andre funksjoner inkluderer et hoftebelte med lommer på begge sider, samt at sekken kompresjonsremmer.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terrengsykling, stisykling, enduro
- Bruker: Unisex
- Materiale: 79 % nylon, 21 % polyester
- Stroppesystem: DynamicTM, bæresystem uten aluminiumsskinner eller ramme
- Pakkvolum: 15 liter
- Ventilasjon: Ventilert bæresystem og skulderstropper
- Antall lommer/rom: 13
- Rygglengde: 48,5 cm
- Vekt: 1180 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.