XXL logo
Logg inn

Jubileumsfest med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

Para Ranger 120 L, ryggsekk - thumbnail - image 1Para Ranger 120 L, ryggsekk - thumbnail - image 2Para Ranger 120 L, ryggsekk - thumbnail - image 3Para Ranger 120 L, ryggsekk - thumbnail - image 4Para Ranger 120 L, ryggsekk - thumbnail - image 5
Para Ranger 120 L, ryggsekk - full image 1
Para Ranger 120 L, ryggsekk - full image 2
Para Ranger 120 L, ryggsekk - full image 3
Para Ranger 120 L, ryggsekk - full image 4
Para Ranger 120 L, ryggsekk - full image 5
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

NorrønaPara Ranger 120 L, ryggsekk

1600,-
Para Ranger 120 L, ryggsekk er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Para Ranger 120 L, ryggsekk . Neste oppdatering er planlagt 2024-06-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Para Ranger 120 L, ryggsekk er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi er i kontakt med produsentene for å fastslå levering av Para Ranger 120 L, ryggsekk . Neste oppdatering er planlagt 2024-06-02. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Romslig og fleksibel ryggsekk for tunge oppakninger. Integrert Synkron™ bæresystem med ergonomisk form som støtter og stabiliserer. 120 liter.Para Ranger 120 er en ryggsekk for både fjellturer, turgåing og høyfjellsjakt, og har et komfortabelt bæresystem som sitter godt på ryggen. Synkron™  bæresystemet har en unik og anatomisk rammekonstruksjon og skulderstropper, samt roterende hoftebelte som sørger for at sekken følger kroppsbevegelsene. Bæresystemet har også høydejustering for individuell tilpasning. Sekken har mange praktiske funksjoner som topplomme, hovedrom som kan deles i to, og romslige sidelommer, både åpne og lukkede. De to sidelommene på sekken kan hektes av og festes sammen for å forvandles til en 32-liters dagsturryggsekk med eget bæresystem om nødvendig. Spesifikasjoner:- Vekt: 3860 gram- Volum: 120 liter- Volum sidelommer: 16 liter- Bæresystem: Synkron™4Funksjoner:- Topplomme med glidelås- To sidelommer- Hovedrom som kan deles i to- Formstøpte og laminerte skulderremmer- To kompresjonsremmer på hver side- Aluminiumsskinne på midten av sekkens bakside. Høydejustering på skulderstroppene.- Hoftebelte-rotasjon med feste nederst på midtskinnen.

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.