Lyngen 45 ltr 19/20, ryggsekk, unisex, Oransje

1 899,-

Lyngen 45 ltr 19/20, ryggsekk, unisex, Oransje

1 899,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Ryggsekk med plass til alle nødvendigheter for heldagstur i fjellet. Rom for søkestang og spade. Feste for ski, isøks og hjelm. 45 liter volum. Vekt 1200 gram.

Lyngen 45L Pack har et lett tilgjengelig hovedrom med bred glidelåsåpning bak, selv med ski festet på sekken. Romslig topplomm, to hoftebeltelommer til småsaker, samt lett tilgjengelige smårom. Alle med sterke og lettbetjente WR-glidelåser.

Rommet foran har dedikerte plasser til søkestang og spade, og plass til feller. Isøks og hjelm kan festes foran på sekken og ski i A-ramme på siden av sekken. En ekstra skihempe er skjult foran, og kan brukes sammen med skistroppen i topphåndtaket, for å bære skiene diagonalt.

Flere innerlommer gjør det enkelt å organisere utstyret. Fire kompresjonsstropper sikrer jevn og riktig kompresjon. Ryggsekken kan utstyres med drikkeslange på skulderstroppen og innvendig lomme for drikkeblære.

Bæresystemet er støttet opp med en lett aluminiumsramme i ryggen. Varmeformet ryggplate, ergonomiske skulderstropper og laminert hoftebelte, sikrer høy komfort ved bæring.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Turer i fjellet, til fots, på ski eller på truger
- Bruker: Unisex
- Materialer: Ecolyn-garn, 100 % resirkulert nylon
- Vannavstøtende: Ja
- Stroppesystem: Ja, integrert bæresystem
- Pakkvolum: 45 liter
- Antall lommer/rom: 4
- Vekt: 1200 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.