XXL logo
Logg inn

Opptil 70% på Helly Hansen, Kari Traa & Dæhlie! Se tilbudene

ProduktbildeProduktbildeProduktbilde
Kun i butikk
Produktbilde
Produktbilde
Produktbilde
 • 100 dagers åpent kjøp
 • Fri frakt over 1000,-*
 • Prismatch
 • 365Gratis retur & bytte

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

NormaOryx .300 Win Mag 13,0g/200gr, rifleammunisjon

 • Kaliber: .300 Win Mag
 • Type: Jakt
Skriv en vurdering

87,45

STD-Oryx .300 Win Mag 13,0g/200gr, rifleammunisjon

STD

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Andre kjøpte også

  Produktbeskrivelse

  Norma Oryx er en såkalt bondet kule. Den ser ut som helmantel, men mantel og blykjerne er loddet sammen for å gi en sterk sammanbinding oghindre separasjon eller kulesplitting ved treff i viltet, selv i grove bein.

  Bondet kule gir stor ekspansjon og høy restvekt. For å beholde en perfekt ekspansjon i alle anslagshastigheter, har Oryx en tynn fremre mantel med innvendige klyvesoner .

  Bondningen og den tykkere bakre mantelveggen gir en meget høy restvekt (oftest over 90%), samt god intrengning i viltet. Med rask ekspansjon til stor diameter uten å splittes, gir Oryx en stor sårkanal med liten kjøttødeleggelse. Den høye restvekten sikrer dessuten bra penetrering og høy energiavgivning.

  Verden over har Oryx blitt verdsatt for sine overlegne egenskaper. Det som gjør Oryx-kulen unik, er en kombinasjon av rask ekspansion for dødelig skudd, samt høy restvekt og dyptvirkende egenskaper for de mer krevende skuddene.NB! Våpenkort for valgt kaliber og kopi av førerkort eller pass må sendes inn. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart) på e-post til vapen@xxl.no

  Bondet kule som gir stor ekspansjon og høy restvekt.

  NB! Våpenkort for valgt kaliber, og kopi av førerkort eller pass, må sendes inn. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart), på e-post, til vapen@xxl.no.  Pris per stk. Selges i pakninger à 20 stk. Må bestilles i antall som går opp med pakningsstørrelsen.

  Spesifikasjoner:
  - Kaliber: 300 Win Mag
  - Kulevekt: 13 gram/200 gr
  - Munningshastighet: 850 m/s
  - Jakt/Match: Jakt
  - Gjenladbarhylse: Ja
  - Blyfri: Nei
  - Type: Rifle

  Pris per stk. Ammunisjon må bestilles i antall som går opp med pakningsstørrelsen. Våpenkort for valgt kaliber, og kopi av førerkort eller pass, må sendes inn. Husk å legge ved ordrenummeret du får i leveringsbekreftelsen. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart), på e-post, til vapen@xxl.no

  Spesifikasjoner

  • Kaliber: .300 Win Mag
  • Blyfri: Nei
  • Type: Jakt

  Lignende produkter

   Produktomtale

   Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?
   Fortell oss hva du mener om denne varen. Det gir oss et bedre vareutvalg og hjelper dine medkunder til å handle smartere.