9,3X74R 18,5 ORYX NORMA, ammunisjon, none

64,99

9,3X74R 18,5 ORYX NORMA, ammunisjon, none

64,99

Produktbeskrivelsearrow down icon

Pris per patron. Pakke a 20 patroner. Må bestilles i antall som går opp med pakningsstørrelsen.

Norma Oryx jaktammunisjon.

Oryx er en såkalt bondet kule. Den ser ut som helmantel, men mantel og blykjerne er loddet sammen for å gi en sterk sammanbinding oghindre separasjon eller kulesplitting ved treff i viltet, selv i grove bein.
 
For å beholde en perfekt ekspansjon i alle anslagshastigheter, har Oryx en tynn fremre mantel med innvendige klyvesoner . Bondningen og den tykkere bakre mantelveggen gir en meget høy restvekt (oftest over 90%), samt god intrengning i viltet. Med rask ekspansjon til stor diameter utan å splittes gir Oryx en stor sårkanal med liten kjøttødeleggelse. Den høye restvekten sikrer dessuten bra penetrering og høy energiavgivning.
 
Verden over har Oryx blitt verdsatt for sine overlegne egenskaper. Hva er det som gjør Oryxkulen så unik? Jo, en kombinasjon av rask ekspansion for dødelig skudd, samt høy restvekt og dyptvirkende egenskaper for de mer krevende skuddene.

NB! Våpenkort for valgt kaliber og kopi av førerkort eller pass må sendes inn. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart) på e-post til vapen@xxl.no

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Rifle Kaliber: 9.3x74R 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.