XXL logo
Logg inn

Sesongslutt! Opptil 50% på en mengde vintervarer! Kjøp her

308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon - thumbnail - image 1308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon - thumbnail - image 2308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon - thumbnail - image 3
308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon - full image 1
308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon - full image 2
308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon - full image 3
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

Norma308W 11,7 ORYX NORMA, ammunisjon

1000,-pr eske
Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Bondet kule som gir stor ekspansjon og høy restvekt.Oryx er en såkalt bondet kule, som betyr at mantel og blykjerne er sammenloddet for å gi en sterk sammenbinding, og hindre separasjon eller kulesplitting ved treff i viltet, selv i grove bein. For å beholde en perfekt ekspansjon i alle anslagshastigheter, har Oryx en tynn fremre mantel med innvendig klyvesoner.

Bondingen, og den tykkere bakre mantelveggen, gir en meget høy restvekt (oftest over 90%), samt god intrengning i viltet. Med rask ekspansjon til stor diameter uten å splittes gir Oryx en stor sårkanal med liten kjøttødeleggelse. Den høye restvekten sikrer dessuten bra penetrering og høy energiavgivning.

Siden introduksjonen av Oryx i 1996 har den blitt spydspissen i Normas sortiment. Verden over har den blitt verdsatt for sine overlegne egenskaper. Det som gjør Oryxkulen så unik er en kombinasjon av rask ekspansjon for dødelig skudd, samt høy restvekt og dyptvirkende egenskaper for de mer krevende skuddene.

Våpenkort for valgt kaliber, og kopi av førerkort eller pass, må sendes inn. Husk å legge ved ordrenummeret du får i leveringsbekreftelsen. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart), på e-post, til vapen@xxl.no

Spesifikasjoner

  • Kaliber.308
  • BlyfriNei
  • TypeJakt

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?