300WM 9,7 JAKTMATCH NORMA , STD

29,99

300WM 9,7 JAKTMATCH NORMA , STD

29,99

Produktbeskrivelsearrow down icon

Norma Jaktmatch 300 Win Mag 9,7g/150. Helmantel trenings- og jaktammunisjon.

Treningsammunisjon skal ha samme kvalitet som dine jaktpatroner. Mange bruker også Jaktmatch på toppjakt. Norma Jaktmatch produseres i de fleste populære kalibre. Den overlegne presisjonen gjør dem til et selvskrevent valg ved konkurranseskyting, trening og jakt. Norma Jaktmatch er Skandinavias aller mest populære patron for toppjakt.
 
Å trene regelmessig er ikke bare en måte å ta ansvar på som jeger. Det er også en måte å møte jaktkamerater og andre likesinnede på, under rolige og hyggelige omstendigheter. Det viktigste er ikke hvordan du trener, men at du gjør det regelmessig. Du skal helst anvende de våpen du jakter med. Da er det viktig, særlig ved trening mot bevegelige mål, at trenings­ammunisjonen har samme kulebane som jaktammunisjonen.
 
Alle komponenter i Norma Jaktmatch er av første klasse og selvsagt anvendes nye hylser i produksjonen. Perfekt for hjemmeladeren!

Pris per stk. Pakningen inneholder 20 stk. Må bestilles i antall som går opp med 20.

NB! Våpenkort for valgt kaliber og kopi av førerkort eller pass må sendes inn. Send scannet fil eller foto (nært og lesbart) på e-post til vapen@xxl.no

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Rifle Kaliber: 300 Win Mag 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.