XXL logo
Logg inn
  • Fri fraktdagers åpent kjøp
  • Fri fraktover 1000,-*
  • Prismatch
Tech Wash, vaskemiddel for vanntette tekstiler  - thumbnail - image 1
Kun i butikk
Tech Wash, vaskemiddel for vanntette tekstiler  - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

NikwaxTech Wash, vaskemiddel for vanntette tekstiler

5/5
89,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Vaskemiddel for vanntette tekstiler og utstyr. Revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper og gjenoppretter pusteevnen. 300 ml.

Teknisk vaskemiddel som kan brukes på alle vanntette tekstiler, for eksempel klær med membranene Gore-Tex, Sympatex, Entrant og lignende. Tech Wash kan også brukes til rengjøring av utstyr, som for eksempel vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer.

Tech Wash fra Nikwax er svært enkelt å bruke, og kan brukes i vanlig vaskemaskin. Vaskemiddelet fjerner skitt og vaskemiddelpartikler, revitaliserer plaggets vannavvisende egenskaper og gjenoppretter pusteevnen.

Tips for vedlikehold av vanntette plagg: vask med Tech Wash hver gang du vasker plagget, og alltid før impregnering.

Det meste av vanntett fritidstøy har et vannavstøtende ytterlag, kjent som et Durable Water Repellent-belegg, eller DWR. Det er dette belegget som gjør at vannet danner dråper på utstyret ditt. Når det fungerer som det skal, lar det fuktighet slippe ut, samtidig som det hindrer at vann trenger inn.

Skitt, kroppsoljer og andre kontaminanter kan over tid redusere DWR-beleggets funksjon, slik at utstyret ditt blir mer vannabsorberende. Vaskes det da med vanlige husholdningvaskemidler, vil det etterlates partikler som tiltrekker seg vann og som kan svekke de vannavstøtende egenskapene. Når DWR-belegget svikter, vil tekstilet suge til seg vann. Som resultat reduseres pusteevnen, kondens slipper ikke ut, og du blir våt fra innsiden.

DWR-belegget og pusteevnen til vanntette plagg, fottøy og utstyr kan gjenopprettes ved å vaske og impregnere med Nikwax’ prisbelønte produkter for etterbehandling. Nikwax’ sortiment er vannbasert og helt uten fluorkarboner. Nikwax bruker ingen skadelige løsemidler eller drivgasser. Produktflaskene er i tillegg resirkulerte. Det britiske merket tester heller ikke produktene på dyr.

Spesifikasjoner:
- Volum: 300 ml

Øvrige detaljer:
- Spesialvaskemiddel for klær
- For vanntette tekstiler
- Kan også brukes på utstyr
- Revitaliserer de vannavvisende egenskapene
- Gjenoppretter de pustende egenskapene

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.