XXL logo
Logg inn

Vi feirer 10 år i Finland med hundretalls jubileumstilbud! 🎉 Kjøp nå

2 pk Tech Wash og TX Direct, vask og impregnering  - thumbnail - image 1
2 pk Tech Wash og TX Direct, vask og impregnering  - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseGuiderProduktomtale

Nikwax2 pk Tech Wash og TX Direct, vask og impregnering

4.5/5
199,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Pakke med spesialvaskemiddel og impregnering for vanntett og pustende bekledning. Kan også brukes på utstyr. Anbefales til Gore-Tex.

Tech Wash fjerner skitt og vaskemiddelpartikler. Videre revitaliseres plaggets vannavvisende egenskaper og pusteevnen gjenopprettes. Dette tekniske vaskemiddelet kan brukes på alle vanntette tekstiler, for eksempel klær med membranene Gore-Tex, Sympatex, Entrant og lignende.

Tech Wash kan også brukes til rengjøring av utstyr, som for eksempel vanntette bagger, ryggsekker og syntetiske soveposer.

Tech Wash fra Nikwax er svært enkelt å bruke, og kan brukes i vanlig vaskemaskin. Du kan også bruke Tech Wash om du skal vaske et plagg eller utstyr som krever håndvask. Vedlikeholdstips for vanntette plagg: vask med Tech Wash hver gang du vasker plagget, og alltid før impregnering.

Vask med Tech Wash før du impregnerer med TX Direct. Plagget behøver ikke å være tørt før du impregnerer med TX Direct, når det er rent kan du bare sette på en ny maskin: så fyller du TX Direct i vaskemiddelskuffen (se bak på flasken for framgangsmåte). Det eneste du må sørge for, er at det du skal impregnere er rent og at gamle rester er fjernet fra vaskemiddelskuffen før du setter på en ny vask.

TX Direct forbedrer utstyrets ytelse slik at du holder deg varm og tørr lenger. Impregneringen gjenoppbygger den vannavvisende finishen i alle vanntette og pustende laminater, membraner og ytterstoff. TX Direct tar også vare på plaggets pustende egenskaper. Impregneringen er vannbasert, dermed trenger du ikke å bruke tørketrommel (varme) for å aktivere den!

Det meste av vanntett fritidstøy har et vannavstøtende ytterlag, kjent som et Durable Water Repellent-belegg, eller DWR. Det er dette belegget som gjør at vannet danner dråper på utstyret ditt. Når det fungerer som det skal, lar det fuktighet slippe ut, samtidig som det hindrer at vann trenger inn.

Skitt, kroppsoljer og andre kontaminanter kan over tid redusere DWR-beleggets funksjon, slik at utstyret ditt blir mer vannabsorberende. Vaskes det da med vanlige husholdningvaskemidler, vil det bli etterlatt partikler som tiltrekker seg vann og som kan svekke de vannavstøtende egenskapene. Når DWR-belegget svikter, vil tekstilet suge til seg vann. Som resultat reduseres pusteevnen, kondens slipper ikke ut, og du blir våt fra innsiden.

DWR-belegget og pusteevnen til vanntette plagg, fottøy og utstyr kan gjenopprettes ved å vaske og impregnere med Nikwax’ prisbelønte produkter for etterbehandling. Nikwax’ sortiment er vannbasert og helt uten fluorkarboner. Nikwax bruker dermed heller ingen skadelige løsemidler eller drivgasser.

Spesifikasjoner:
- Volum Tech Wash: 300 ml
- Volum Tech Direct: 300 ml

Øvrige detaljer:
- Resirkulerte produktflasker.
- Ikke testet på dyr
- Kan brukes på klær og utstyr
- Revitaliserer de vannavvisende egenskapene og gjenoppretter de pustende
- Begge produktene kan brukes i vaskemaskin
- Impregneringen er uten fluorkarbon
- Anbefales til Gore-Tex

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.