Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

XXL bryr seg om miljøet

Vi tar i mot dine el-produkter!

Elektroniske produkter skal ikke kastes sammen med annet avfall. XXL tar i mot retur av elektroniske produkter av samme type eller funksjon som er kjøpt i våre varehus.

Returordningen lite kjent

En befolkningsundersøkelse foretatt av Norstat for Statens Forurensningstilsyn (SFT) viser at hele 25 prosent er usikre eller ikke kjenner til returordningen for elektroniske og elektriske produkter. Hele 42 prosent av de under 30 år er usikre eller uvitende om at kasserte duppeditter ikke må kastes sammen med annet avfall.

– Kunnskap om returordningen for småelektronikk bidrar til miljøriktig handling. Kunnskapsmangel er derfor en stor miljøutfordring. Alle må gjøre noe selv, og det krever forståelse. Dersom brukte duppeditter kastes og håndteres feil, siver miljøgifter ut i naturen. Både natur, dyr og mennesker kan bli skadelidende, sier SFT-direktør Ellen Hambro.

XXL støtter selvsagt denne ordningen.

Klimanøytral servicepakke med Posten/Bring

Posten Norge har satt seg som mål å redusere egne klimagassutslipp med 30 % innen 2015 basert på 2008-nivå. I den anledning lanserer Posten Norge nå klimanøytral servicepakke.

Istedenfor tradisjonell levering med motoriserte kjøretøy, vil nå leveringer med klimanøytral servicepakke mellom Oslo og alle terminaler utenfor østlandsområdet foregå med tog.

Når du bestiller varer fra nettbutikken xxl.no innebærer det at den vanlige servicepakken blir erstattet med klimanøytral servicepakke. Leveringstid og pris vil være det samme som tidligere.

Les mer om klimanøytral servicepakke på postens nettsider

Tips
Til toppen