Set X-One Marea, snorkelsett, unisex, Hvit

699,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Komplett snorkelsett som inneholder svømmeføtter, dykkermaske og ventilsnorkel med bølgeavleder. Passer utmerket til både nybegynnere og erfarne snorklere.

Set X-One Marea fra Mares inneholder X-One svømmeføtter, Marea dykkermaske og ventilsnorkel med bølgeavleder og silikonmunnstykke for en optimal snorkel-opplevelse.

Dykkermasken fra Marea har et synsfelt på 180 grader og takket være det myke silikonskjørtet har den også en behagelig passform mot ansiktet.

Silikonmaterialet har en bred dobbeltetning rundt ansiktet for å holde vannet ute, samtidig som det sprer trykket over ansiktet og reduserer røde merker etter bruk.

Maskens linser er dråpeformede, for å etterlikne øyets naturlige synsfelt. Dette bidrar til at du ser mindre av maskens ramme mens du svømmer. Nakkebåndet kan enkelt justeres ved å bruke de myke silikonspennene.

X-One svømmeføttene er utformet som dykkersvømmeføttene X-Stream og er både korte og lette, noe som gjør at de passer utmerket for nybegynnere på snorkling samtidig som de tar lite plass i bagasjen.

Remmene til svømmeføttene er i bungee-stil og har et stort størrelsesintervall. De ergonomisk utformede fotlommene gjør at svømmeføttene er komfortable selv om man er barføtt. Nettmønstringen på fotlommen gir rask drenering og tørking og gjør svømmeføttene enkle å ta av seg.

Snorkelen har en lufteventil i bunnen som samler inn vann fra munnstykket, samtidig som den presser alt oppsamlet vann ut ved hvert utpust. Dette bidrar til at man ikke puster inn vann i munn og lunger,

Snorkelens endestykke er utstyrt med bølgebeskyttelse, som forhindrer av vannsprut kommer inn når man snorkler i vannskorpen. Det myke munnstykket i silikon gir bedre komfort og begrenser trøtthet i kjevepartiet under lange snorkleøkter.

Spesifikasjoner:
- Bruker: Unisex
- Størrelser: SM/35-38, ML/39-43, LXL/44-47

Detaljer, dykkermaske:
- Silikonskjørt
- Bred synsvinkel
- Justerbare spenner direkte på skjørtet
- Små rubber rundt nesen for å lette på trykket

Detaljer, snorkel:
- Lufteventil
- Munnstykke i silikon
- Halvtørr tupp med bølgebeskyttelse

Detaljer, svømmeføtter:
- Remjustering uten spenner

Spesifikasjonerarrow down icon
  • Type:  Dykkesett
  • Bruker:  Unisex
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får poeng på alle kjøp!