Combo X-One Marea TB, snorkelsett senior, White

999,-

Combo X-One Marea TB, snorkelsett senior, White

999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Snorkelsett som inneholder korte X-One-svømmeføtter, Marea-maske og ventilsnorkel med bølgeavleder og silikonmunnstykke. Utmerket til både nybegynnere og erfarne snorklere.

Marea-masken gir et utmerket 180 graders synsfelt og har en behagelig passform med det myke silikonskjørtet. Skjørtet har bred dobbeltetning rundt ansiktet for å holde vannet ute, samtidig som det sprer trykket over ansiktet og dermed reduserer røde merker etter bruk.

De dråpeformede linsene etterligner øyets naturlige synsfelt, slik at du ser mindre av maskens ramme mens du svømmer. De myke spennene i silikon gjør at du lett kan justere nakkebåndet.

X-One er suverene svømmeføtter som er utformet etter dykkersvømmeføttene X-Stream. X-One er både korte og lette, noe som gjør dem utmerket for nybegynnere på snorkling og dessuten fine å ta med seg på tur.

Remmene i bungee-stil har et stort størrelsesintervall og reduserer vekten. De ergonomisk utformede fotlommene gjør at de er behagelige selv når man er barføtt. Nettmønstringen på fotlommen gir rask drenering og tørking og gjør dessuten svømmeføttene enkle å ta av seg.

Snorkelen har en avluftingsventil i bunnen som samler vann fra munnstykket og presser alt oppsamlet vann ut med hvert utpust, slik at du ikke puster vann inn i munn og lunger. Tuppen har bølgebeskyttelse som forhindrer at vannsprut kommer inn når du snorkler i vannflaten. Det myke munnstykket i silikon gir bedre komfort og lengre snorkleøkter.

Spesifikasjoner:
- Størrelser: SM/35-38, ML/39-43, LXL/44-47’’

Maske:
- Silikonskjørt
- Små ribber rundt nesen for å lette på trykket
- EZ justerbare spenner direkte på skjørtet
- Bred synsvinkel nedover

Snorkel:
- Halvtørr tupp med bølgebeskyttelse
- Munnstykke i silikon
- Avluftingsventil

Svømmeføtter:
- Remjustering uten spenner
- Uthulet fotlomme motvirker fallskjermeffekten
- Reisevennlig blad med channel thrust
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.