Allty 2000 lumen, sykkellykt med kjørelys og OLED-skjerm, Svart

999,-

Allty 2000 lumen, sykkellykt med kjørelys og OLED-skjerm, Svart

999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
USB-ladbar sykkellykt med 2000 lumen styrke og kraftig batteri. Integrert OLED-skjerm med info. Universalfeste. Vanntett etter IPX5-standarden. Vekt 183 gram.

Allty 2000 har lys og optikk som gir fantastisk godt lys og god synlighet både i lys og mørke, takket være to forskjellige diodetyper og forskjellige linsetyper. De 12 små LED kjørelyspærene i lykten gir 55 lumen, for kjørelys på dag- og kveldstid, i inntil 14,5 timer sammenhengende. De to hoveddiodene, sammen med kjørelyspærene, gir 2000 lumen lysstyrke.

Man har fem moduser for hvilke lyskilder som skal tennes, og kan i tillegg justere lysstyrken eller bruke blinkemodus på fire av dem. F.eks. kan kjørelys og det ene hovedlyset brukes sammen som nærlys i lavere hastigheter, eller man kan tenne alle tre lyskilder for fullt lys i terreng eller høyere hastigheter på vei. Man kan også kjøre fullt lys med blink på alle lysene, for å få noe bedre brukstid.

Lykten er ladbar via Micro-USB-port og har universal monteringsbrakett med tre gummierte bånd som passer rør med diameter 28,5–36,5 mm. Braketten monteres med medfølgende unbrakonøkkel. Lykten kan enkelt settes på og tas av braketten når denne er montert på sykkelen.

Den integrerte OLED-skjermen gir deg informasjon om gjenstående batterikapasitet eller brukstid, sammen med modusindikator. Batteriene er utskiftbare, slik at man kan ta med flere batterier på lengre turer.

Braketten er av Garmin-type, som gjør lykten kompatibel med Magicshines TTA aluminiumsmontasje. Den kan monteres på festet til sykkelcomputeren eller på en GoPro-montering. Selve lyktehuset er av slagfast aluminium og plast, og tåler fall fra inntil 2 meters høyde.

Svært hendig og lett lykt i forhold til lysstyrke. Braketten er enkel å montere, og lykten er rask å ta av og på når braketten er montert. Baklyst og gummiert, elektronisk av-/på-bryter, som også styrer alle modiene. Enkelt og forståelig brukergrensesnitt. Av-/på-knappens lys fungerer også som ladeindikator.

Spesifikasjoner:
- Materialer: Aluminium over, plast under, gummiert knapp, plastbrakett med gummbånd
- Lyskilder: Hovedpærer er 2 stk. Cree XP-L2 V60 LED, kjørelyspærer er 12 små LED
- Lysstyrke, hovedlys: 2000 lumen, 25- og 18-graders linser, spotlinse og spredningslinse
- Lysstyrker: 12 små LED-pærer som gir 55 lumen, spredningslinse
- Maks effekt: 25 W
- Lysmodi: Alle tre med blink på hovedlysene, alle tre fast, kjørelys og spredning, kun kjørelys. Effekt på 10 %, 25 % 50 % eller 100 % på de tre førstnevnte modiene
- Batterier: 2 x 18650 3,6 V-batterier på tilsammen 7000 mAh, oppladbare/utskiftbare
- Brukstid: Mellom 1,8 timer og 14,5 timer, avhengig av modus
- Ladetid: Maks 4,5 timer
- Ladeport: Micro-USB
- Brukstemperatur: -20 til +40 grader Celsius
- Vanntetthetsgrad: IPX5
- Modusminne: Husker sist brukte modus når du skrur av lykten
- Mål: Ca. 99 x 42 x 39 cm
- Vekt: 183 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.