Femto Drive USB Front, sykkellykt foran, Svart

159,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Kompakt, superlett USB-ladbar frontlykt. Glimrende for pendlere og tursyklister som trenger en enkel, effektiv og rimelig lykt for god synlighet. Vekt 24 gram.

Femto Drive USB Front er konstruert av støpt plast, med liten størrelse og IPX7-vanntetthetsgrad. Opptil 15 lumen lysstyrke gir godt kjørelys og god synlighet i trafikken, med 180-graders lysvinkel. Lykten har fem modi, som gir mellom seks og 20 timers brukstid.

Lykten kan brukes i inntil 20 timer på én lading og er enkel å lade med den medfølgende USB-kabelen. Det er bare å plugge lykten rett i en vanlig USB-lader, batteribank eller datamaskin for lading. Et gjenget deksel av komposittmateriale dekker USB-porten og holder den ren og forseglet.

Liten og hendig lykt som passer i så å si alle lommer, med optimalisert optikk for best mulig lysutnyttelse på et relativt lavt lumentall. Rask og enkel montering og demontering med gummibånd-løsning.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Pendling og bysykling, tursykling
- Bruker: Alle
- Lyskilde: LED
- Lysstyrke: Maks 15 lumen
- Lysvinkel: 180 grader
- Modi: Blink 1, blink 2 og blink 3 med inntil 20 timers brukstid, puls med inntil 12 timers brukstid, fast lys med inntil 6 timers brukstid
- Maks brukstid: 20 timer
- Ladetid: 2,5 timer
- Vekt: 28 gram
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.