DUAL INSERT KIT - M, sykkelverktøysett, dekkreparasjonssett , STD

599,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Innovativt sykkelverktøysett som gjemmer seg diskret og sikkert i endene av et styre. Inkluderer slangeløse dekkreparasjonssett med 5 dekkstrimler og et multiverktøysett.

Lezyne Dual Insert Kit er det ultimate stealth-monterte terrengsykkelverktøysettet som gir raske løsninger når du er ute på stien. Settene fungerer også som styreendeplugger, og kommer med tre forskjellig størrelse O-ringfester for å sikre en sikker passform i de fleste styreåpninger.

VERKTØYINNSATSSETTET
Sykkelverktøyet er konstruert av lett, slitesterk bearbeidet aluminium og har verktøybits av herdet stål. Settet er lett tilgjengelig for raske reparasjoner og kommer med 8 forskjellige verktøybits som er ideelle for dagens moderne sykler (HEX 3/4/5/6/10 mm, TORX T10/T25, skrutrekker).
Den fungerer også som en endeplugg, og kommer med tre forskjellig størrelse O-ringfester for å sikre en sikker passform i de fleste styreåpninger. Den andre enden av verktøyet har fatningen med en magnet inni for verktøybitene å gå inn i og fungerer som en skiftenøkkel.

DET SLANGELØSE INNLEGGSSETTET
Den er konstruert av lett, slitesterk bearbeidet aluminium og har en herdet rustfri stålrømmer. Settet er lett tilgjengelig for raske dekkreparasjoner og kommer med fem slangeløse plugger av høy kvalitet som også kan oppbevares inne i kroppen.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Sykkel, terrengsykkel, MTB, bysykkel
- Materiale: Aluminium og rustfritt stål
- Slangeløst innleggssett: 34,5g/8,3cm
- Verktøyinnsats: 74g/8,5 cm

Øvrige detaljer:
- Red O-ring x 4stk: For håndtak I.D.17.9 - 19.1mm
- Blue O-ring x 4stk: For håndtak I.D.18,5 - 20mm
- Green O-ring x 4stk: For håndtak I.D.19.1 - 20.9mm

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Medlemmer får poeng på alle kjøp!