B9/800 GVA, vanntett BT-høyttaler, Svart

1 000,-

B9/800 GVA, vanntett BT-høyttaler, Svart

1 000,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Bærbar og oppladbar Bluetooth 4.2-høyttaler, vanntett og flyter. Avansert teknologi og super lyd, med innebygget Google Assistant stemmekontroll.

KYGO B9/800 GVA er en dynamisk og smart høyttaler med mange funksjoner. Med Google Assistant kan du bruke stemmen din for å styre alle kompatible enheter. Når den både tåler vann OG flyter er den en perfekt partner i park og basseng, på sjøen og i skibakken.

I tillegg har enheten innebygget Chromecast, for trådløs overføring til Chromecast-mottaker (må kjøpes separat). WiFi-støtte for 2.4 og 5 GHz.

Med Google Assistant kan man ved ett trykk få enheten til å utføre handlinger, dersom den er koblet til andre enheter. F.eks. be den spille en musikksjanger, rapportere trafikken, ringe en bestemt person fra kontaktlisten, spille en spilleliste og masse annet. Muligheter til å kommunisere med andre enheter, avhengig av hva annet man har koblet til i WiFi-nettverket og disse enhetenes kompatibilitet.

Appen Sound App er tilgjengelig, for oppdatering av software i høyttaleren, samt for å kunne justere lydbildet ift. miljøet man lytter i.
Spesifikasjoner:
- Kommunikasjon: Bluetooth 4.2
- Teknologier: Innebygget Chromecast (multirom-kompatibel), innebygget Google Assistant, 2.4/5 GHz WiFi support
- Batteri: Innebygget, oppladbart
- Spilletid: 8 timer i Bluetooth-modus
- Lydteknologi: AAC
- Vanntetthet: IPX 7, vanntett og flytedyktig
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.