KHB 5 Battery Set, bærbar håndholdt trykkspyler, Grønn

2 399,-

Produktbeskrivelse Arrow-down Created with Sketch.
Håndholdt, bærbar trykkspyler for sykkel, utemøbler, sykkelvogn etc. 24 bar. Integrert batteri og slangetilkobling. To spylelanser medfølger. Vekt 2,6 kg.

KHB 5 Battery håndholdt spyler med 18V batteri gjør det enkelt å finne fram trykkspyleren, koble den til hageslangen og klargjøre sykkel, hagemøbler, hageverktøy, motorsykkel, uteleker og annet som trenger en skikkelig vask. Svært fleksibel spyler som raskt er klar til bruk, uten behov for strømtilkobling. Integrert 3/4" hageslangetilkobling med finmasket vannfilter.

Med den effektive, men milde rengjøringsdysen kan overflater rengjøres uten problemer. Medium trykk på 24 bar gir effektiv og optimalt tilpasset trykk. I tillegg er den innovative KHB 5 utrolig kompakt og svært enkel å ta med eller oppbevare.

Det oppladbare 18 V batteriet er utskiftbart, så man evt. kan benytte flere batterier for å forlenge brukstiden. LCD-skjermen på batteriet viser sanntidsinformasjon om gjenværende driftstid i minutter, gjenværende ladetid og batterikapasitet i prosent.

Ett batteri og lader medfølger. To vaskelanser medfølger, én med statisk og én med roterende Rotojet-dyse. KHB 5 bruker mye mindre vann enn om du spyler med hageslangen.

Ved kjøp av Suction hose tilleggsutstyr trenger man ikke hageslange for å bruke KHB 5, men kan suge vann fra en kanne, brønn, innsjø e.l.

Spesifikasjoner:
- Trykkområde: Medium trykk
- Makstrykk: 24 bar
- Vannmengde: 200 liter/time
- Batteri: 18 V oppladbart Litium-ion
- Vekt uten tilbehør: 2,6 kg
- Mål: L 365 x B 105 x H 295 mm
- Brukstid pr. laderunde: 10 minutter
Close Created with Sketch.

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Close Created with Sketch.

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.