Sight 19/20, twin-tip park-/allmountain-ski herre, BLACK

3 499,-

Produktbeskrivelse
Solid, allsidig twin-tip-ski for park eller allmountain. Oppdatert versjon, med sterk trekjerne, vertikale sidekanter og 3 mm bredere midje. Vekt 1814 gram.

Sight er en legende av en parkski, som har fått være med utviklingen innenfor freestyle gjennom mange år. Skiene er nå blitt 3 mm bredere under foten og har fått formene på tupp og bakski oppdatert. Resultatet er en ski som er enda bedre å håndtere inn på hoppkanten, og mer tilgivende når man skal gå ut i en rotasjon.

Sight har Aspen trekjerne med Triaxial Braid (glassfiber er spunnet rundt trekjernen), for å gi en sterk konstruksjon som kan håndtere mye og hard bruk. I tilegg har skien vertikale sidekanter som gjør den mer stabil under bindingsområdet, samtidig som det øker kantgrepet på fastere underlag.

All-Terrain Rocker'en har en moderat stigning i tupp og bakski, som gir en mer svingvillig ski og hindrer at kanten lett hugger tak ved triksing.

K2 anbefaler sentermontering av bindingene hvis Sight hovedsakelig skal brukes til parkkjøring, men ved tradisjonell montering får du også en utmerket allmountain-ski til bruk i hele fjellet.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Park, allmountain
- Bruker: Herre
- Konstruksjon: Trekjerne, glassfiber, vertikale sidekanter, tykkere stålkanter
- Skiprofil: Rocker/Taper foran og bak
- Geometri: 116-88-110 mm
- Svingradius: 17 m @ 169 cm
- Såle: Sintret
- Lengder: 149, 159, 169, 179 cm
- Vekt, per par: 3628 gram @ 169 cm
- Størrelesanbefalinger: Kroppshøyde pluss 5 til minus 10 cm
Spesifikasjoner
  • Bruker: Herre  Unisex 

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.