Mindbender 90 Alliance Woman 20/21, topptur-/frikjøringsstøvel, dame, Svart

4 249,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Allsidig damestøvel med formbar innerstøvel, komfortabel lestbredde, 50 grader gåfunksjon, og som er kompatibel med alle Tech toppturbindinger. Vekt 800 gram.

Mindbender 90 Alliance er en mykere frikjøringsstøvel for damer, med lav vekt og alle tilpassingsmuligheter på skall og innerstøvel. En god støvel med rimelig stort bruksområde. Disse støvlene er like aktuelle på et par carvingski i preparerte løyper, som på kortere toppturer.

Høydepunkter:
- Tech-kompatibel alpinstøvel for dame
- Komfortabel Precision Fit Pro Tour innerstøvel
- For frikjøring og toppturer
- Grip Walk yttersåler
- Gåutslag på 50 grader


Mindbender 90 Alliance er en mykere freeride-støvel som er bygget lett, uten at det går ut over kontante kjøreegenkaper og komfort. På denne støvelen har K2 brukt sitt dame-team, K2 Alliance, for å finne de beste løsningene. Her er det full custom på skall og innersko, og bruksområdet er så og si ubegrenset.

Gåfunksjonen i denne støvelen er en utprøvd mekanisme som er enkel å håndtere, med 50 grader utslag og sikker låsing. Ved å skru av og snu forankringspunktet på gå funksjonen, kan denne støvelen ha enten 10 grader eller 17 grader fremovervinkling.

Innerstøvelen kan varmes opp og formes direkte etter foten, for å få så optimal passform som mulig. Dette kan også gjøres etter noen gangers bruk, om ønskelig. Støvelen er også er leddet, slik at det blir enklere å få utnyttet gåutslaget. Den har også lissehemper, for at den skal sitte ekstra godt på foten.

Begge skalldelene er støpt i TPU, et slitesterkt materiale som holder lenge og som er favorisert av "boot fitters" ved blokking, fresing eller annen tilpassing av støvelen. Det er noe mykere materiale over vristen, for enkelt å få føttene inn og ut av støvelen. Summen er full individuell tilpassingsmulighet på skall og innerstøvel.

Støvelen leveres med den nye standarden av alpine yttersåler, GripWalk, som gir bedre grep og mer slitestyrke mot hardt underlag, som for eksempel en snøfri egg på fjellet eller til og fra bilen.

Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig. Mindbender 90 Alliance er sertifisert for både alpinbinding og Tech toppturbindinger.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Rekreasjon
- Bruker: Dame
- Brukernivå: Viderekommen, god
- Type støvel: Frikjøring, allmountain
- Materialer: TPU, TPU
- Konstruksjon og teknologier: Tech inserts, gåfunksjon
- Antall spenner: 4
- Innerstøvel: Ultralon LuxFit Pro Tour
- Borrelåsstropp: 45 mm Power Strap
- Flexindex: 90
- Lest: 100 mm
- Passer til bindingstype(r): GripWalk alpinbindinger og Tech-bindinger
- Vanntetthet: Vannavvisende
- Yttersåle: GripWalk
- Størrelser: 23,5 / 24,5 / 25,5 / 26,5 Mondo
- Vekt, per par: 1600 gram @ 24,5 Mondo
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.