Mindbender 120 20/21, topptur-/frikjøringsstøvel, herre, Svart

5 499,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lett frikjøringsstøvel med moderat kjøreflex, Tech inserts og 50 grader gåutslag. TPU-skall som kan blokkes, freses eller varmetilpasses. Vekt 840 gram.

Mindbender 120 er en kompromissløs freeride-støvel som er bygget lett, uten at det går ut over kontante kjøreegenskaper og komfort. Full tilpassing mulig, både på skall og innerstøvel.

Høydepunkter:
- Tech-kompatibel alpinstøvel
- Komfortabel Precision Fit Pro Tour innerstøvel
- For frikjøring og toppturer
- GripWalk yttersåler
- Gåutslag på 50 grader


K2 Mindbender var nye i markedet forrige sesong, og allerede etter én vinter finnes det mange som snakker varmt om disse frikjøringsstøvlene. 120 er den mellomste modellen og en perfekt støvel for viderekomne (pluss, pluss) som vil kun ha én støvel på alt av alpinbindinger. Disse er sertifisert for både alpinbinding og Tech toppturbindinger.

Materialet i skallet er TPU, som er et slitesterk og veldig foretrukket materiale hvis støvlene skal blokkes, freses eller varmetilpasses. Overdelen på skallet er av Pebax, som letter vekten noe og gir en fin og livlig flex i skallet. Summen her blir god kvalitet og holdbarhet med en lav vekt.

Støvelen har noe mykere materiale over vristen, for enkelt å få føttene inn og ut av støvelen. 45 mm Power Strap i toppen av støvelen sørger for optimal kraftoverføring.

Gåfunksjonen i denne støvelen er en utprøvd mekanisme som sikrer enkel håndtering, sikker låsing og lang levetid, og har et gåutslag på 50 grader. Når støvlene er i kjøremodus er det akkurat som å presse på en normal alpinstøvel, her trengs det ikke gjøre noe kompromiss. Ved å skru av og snu forankringspunktet på gåfunksjonen, kan denne støvelen ha enten 10 grader eller 17 grader fremovervinkling.

Innerstøvelen kan varmes opp og formes direkte etter foten, for å få så optimal passform som mulig Dette kan også gjøres etter noen gangers bruk, om ønskelig.

Mindbender er også leddet i ankelregionen, slik at det blir enklere å få utnyttet gåutslaget. I tillegg har den lissehemper, som er valgfritt å bruke, for at de skal sitte ekstra godt rundt foten.

Alle Mindbender-støvler leveres med den nye standarden yttersåler, GripWalk, som øker friksjonen og komforten til og fra bilen, eller om du må gå over en snøfri egg på fjellet.

Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet. Dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig.

- Bruk: Rekreasjon
- Bruker: Herre
- Brukernivå: Viderekommen, god, avansert, ekspert
- Type støvel: Frikjøring, allmountain, toppturer
- Materialer: TPU, Pebax
- Konstruksjon og teknologier: Tech inserts, gåfunksjon
- Antall spenner: 4
- Innerstøvel: Ultralon Precision Fit Pro Tour
- Borrelåsstropp: 45 mm Power Strap
- Flexindex: 120
- Lest: 98 mm
- Passer til bindingstype(r): GripWalk alpinbindinger og Tech-bindinger
- Vanntetthet: Vannavvisende
- Yttersåle: GripWalk
- Størrelser: 25,5 / 26,5 / 27,5 / 28,5 / 29,5 Mondo
- Vekt, per par: 1675 gram @ 27,5 Mondo
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.