Mindbender 100 20/21, topptur-/frikjøringsstøvel, herre, Svart

4 999,-

Produktbeskrivelsearrow down icon

Allsidig frikjøringsstøvel med formbar innerstøvel, gåfunksjon og som er kompatibel med alle Tech toppturbindinger. 50 grader gåutslag. Vekt 1700gram.

Mindbender 100 er en mykere frikjøringsstøvel for herrer, med lav vekt og alle muligheter for tilpassing av skall og innerstøvel. En god støvel med rimelig stort bruksområde. Disse støvlene er like aktuelle på et par carvingski i preparerte løyper, som på kortere toppturer.

Høydepunkter:
- Tech-kompatibel alpinstøvel
- Komfortabel LuxFit Pro Tour innerstøvel
- For frikjøring og toppturer
- GripWalk yttersåler
- Gåutslag på 50 grader


Mindbender 100 er en mykere og allsidig frikjøringsstøvel med lav vekt, gåfunksjon og Tech inserts. Det er god polstring i innerstøvelen, og man merker med én gang at det er universell passform med moderat lestbredde.

Dette er en alpinstøvel uten den stiveste flexen, men med et enormt stort bruksområde, og kan brukes til alt fra på carvingski i preparerte bakker til enklere toppturer i fjellet.

Gåfunksjonen i denne støvelen er en utprøvd mekanisme som er enkel å håndtere, med 50 grader utslag og sikker låsing. Ved å skru av og snu forankringspunktet på gå funksjonen, kan denne støvelen ha enten 10 grader eller 17 grader fremovervinkling.

Innerstøvelen kan varmes opp og formes direkte etter foten, for å få så optimal passform som mulig. Dette kan også gjøres etter noen gangers bruk, om ønskelig. Støvelen er også er leddet, slik at det blir enklere å få utnyttet gåutslaget, pluss at den har lissehemper for at den skal sitte ekstra godt på foten.

Begge skalldelene er støpt i TPU, et slitesterkt materiale som holder lenge, og som er favorisert av "boot fitters" ved blokking, fresing eller annen tilpassing av støvelen. Det er noe mykere materiale over vristen for enkelt å få føttene inn og ut av støvelen. Summen er full individuell tilpassingsmulighet på både skall og innerstøvel.

Støvelen leveres med den nye standarden av alpine yttersåler, GripWalk, som gir bedre grep og mer slitestyrke mot hardt underlag, som for eksempel en snøfri egg på fjellet eller til og fra bilen.

Alle spennedelene er skrudd i skallet, ikke naglet, dermed er det enkelt å bytte spennedeler dersom en skulle være uheldig. Mindbender 100 er sertifisert for både alpinbinding og Tech toppturbindinger.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Rekreasjon
- Bruker: Herre
- Brukernivå: Viderekommen, god
- Type støvel: Frikjøring, allmountain
- Materialer: TPU, TPU
- Konstruksjon og teknologier: Tech inserts, gåfunksjon
- Antall spenner: 4
- Innerstøvel: Ultralon LuxFit Pro Tour
- Borrelåsstropp: 45 mm Power Strap
- Flexindex: 100
- Lest: 100 mm
- Passer til bindingstype(r): GripWalk alpinbindinger og Tech-bindinger
- Vanntetthet: Vannavvisende
- Yttersåle: GripWalk
- Størrelser: 25,5 / 26,5 / 27,5 / 28,5 / 29,5 Mondo
- Vekt, per par: 3400 gram @ 27,5 Mondo

close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.