Shelter softshell pants 20, terrengsyklingsbukse, unisex, Svart

500,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Terrengsyklingsbukse med fireveisstretchende fleksibilitet, men stivere materiale på strategiske steder. Maks komfort og holdbarhet, vannavvisende. Vekt 0,5 kg.

Shelter Softshell Pants har ikke-fleksible materialer på steder som trenger slitestyrke, dvs. nedre del, innerben og benavslutningene. Resten av buksen har Ions 4way_Stretch-stoff, for mest mulig bevegelsesfrihet.

Høydepunkter:
- Smuss- og vannavvisende, DWR-behandlet materiale
- Lav vekt
- Svært god bevegelsesfrihet
- Strategisk ventilasjon
- Flere lommer


Softshell-konstruksjonen med strategisk fireveisstretch gir full bevegelighet. Repellen_SI-stoffet beskytter og puster, og er DWR-behandlet for å hindre at det trekker til seg vann og fukt. Behandlingen gjør også rengjøring mye enklere etter gjørmete økter.

De svært solide sømmene, kalt Triple Stitched_Seams, gir deg den holdbarheten du forventer fra en høyteknologisk terrengbukse. To glidelåselommer i front, inkludert en integrert Phone_Pouch som beskytter mobiltelefonen din mot skitt, gjørme, vannsprut og små støt.

Borrelåsjusteringer på begge sider av livet gjør det enkelt å tilpasse buksen individuelt. Integrerte, skjulte, elastiske stropper garanterer en fast og tett passform, men gir også rom for bevegelse.

Buksen har ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene, for å slippe ut overskuddsvarme og hindre overoppheting. Når de er lukket, tåler buksen både vær og søle. Laserskårne Jet_Stream ventilasjonshull gir ekstra godt inneklima og høy komfort.

Nederst på bena har Shelter-buksen Leg_Adjustment, borrelåslukking for justering av benendene. Dette er en viktig funksjon for å unngå at benendene setter seg fast i kjede eller krankdrev.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terrengsykling, allmountain, enduro
- Bruker: Unisex
- Materialer: 88 % polyester, 12 % elastan, innfellinger av 100 % polyamid
- Størrelser: S–XXL
- Vekt: 0,5 kg
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Sesong: Vår, Sommer, Høst 
  • Bruker: Dame  Herre 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.