Scrub AMP shorts 20, terrengsyklingsshorts, dame, Svart

1 199,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Høyteknologisk, ekstremt komfortabel terrengshorts for damer, for de som vil ha det beste. Fleksibel, vann- og smussavvisende, puster svært godt. Vekt 0,25 kg.

Scrub AMP W er Ions beste shorts for seriøs allmountain- og enduro-sykling. Loose_Fit gir masse rom for bevegelse, uten at du føler shortsen faller av underveis. Dobbel borrelåsjustering i livet sørger for at den sitter akkurat sånn og der den skal.

Høydepunkter:
- Smuss- og vannavvisende, DWR-behandlet materiale
- Lav vekt
- Puster svært godt
- Strategiske ventilasjonpunkter
- Flere lommer


Dobbelvevet konstruksjon av Repellen_SI-behandlet stoff beskytter lett på regnfulle og gjørmete dager uten å miste pusteevne. Fireveisstretch gir full bevegelighet. Stoffet er DWR-behandlet, som forhindrer at det trekker til seg vann og fukt. Behandlingen gjør også rengjøring mye enklere etter gjørmete økter.

De svært solide sømmene, kalt Triple Stitched_Seams, gir deg den holdbarheten du forventer fra en høyteknologisk stisyklingsshorts. To glidelåselommer i front, inkludert en integrert Phone_Pouch, beskytter mobiltelefonen din mot skitt, gjørme, vannsprut og små støt.

Borrelåsjusteringer på begge sider av livet gjør det enkelt å tilpasse shortsen individuelt. Integrerte, skjulte, elastiske stropper garanterer en fast og tett passform, men gir også rom for bevegelse.

Laserskårne Jet_Stream ventilasjonshull gir ekstra godt inneklima og høy komfort. Shortsen har reflekselementer for ekstra sikkerhet i mørke.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terrengsykling, allmountain, enduro
- Bruker: Dame
- Materialer: 88 % polyester, 12 % elastan, innfellinger av 100 % polyester
- Lommer: To glidelåslommer i front, inkludert telefonlomme
- Størrelser: XS–XL
- Vekt: 0,25 kg
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Sesong: Vår, Sommer, Høst 
  • Bruker: Dame 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.