Scrub AMP 20, terrengsyklingssko, unisex, Svart

1 199,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Sykkelsko for terrengbruk, med perfekt blanding av grep, holdbarhet, allsidighet og stil. Flat sko som lar deg utvikle deg i skogen. Vekt 1,3 kg.

Scrub AMP er en nyutviklet sko, fininnstilt ift. tidligere Scrub-modell. Skoen har Pin Tonic-såle Concept 2.0, som høyner komforten ved lange dager i skogen.

Høydepunkter:
- Pin Tonic Concept 2.0-såle
- ToeTal_Protection tåbeskyttelse
- Formet hæl for ytterligere komfort
- Forsterkninger på utsatte steder
- Lace_Ports holder på lissene


Den nye yttersåleprofilen har et spesielt under tærne og hælen, som gir perfekt grep mot underlaget når du skyver eller bærer sykkelen. Mønsteret under midten gir maks grep og plass til pedalpiggene mens du sykler og SUPTraction-gummien har en ekstra klebrig overflate.

Mellomsålen er av polstrende og dempende EVA-skum og skoen har også en svært behagelig innersåle. Ettersom grepet bare er en del av kraftoverføringen, har fremre tåområdet en lavere form for å få maksimal kontakt på pedalen.

Selv om en god sykkelsko ikke bare handler om grep, har disse flate skoene god beskyttelse mot steiner og røtter i tåområdet og mot kontakt mot anklene, kalt Ankle_Pad.

ToeTal_Protection forsterket tåhette absorberer og demper slag når du treffer en stein eller en rot. Forformet hælkopp gir god komfort og presis passform, og garanterer overlegent hælhold.

No-Sew Reinforcement er forsterkninger på de mest utsatte områdene, mens Lace_Ports skjuler lissene i små løkker og hindrer at de henger seg opp i noe.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terrengsykling
- Bruker: Unisex
- Materialer, overdel: 65 % tekstil, 35 % syntet
- Lukkesystem: Lisser
- Innersåle: 30 % polyester, 70 % PU-skum
- Mellomsåle: 100 % dempende EVA-skum
- Yttersåle: 55 % gummi
- Størrelser: 36–47
- Vekt, per par: 1,3 kg
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.