Rascal Select 20, terrengsyklingssko, unisex, Svart

1 599,-
Kun på xxl.no

Produktbeskrivelsearrow down icon
Stiv terrengsykkelsko med høy komfort og ytelser. EVA mellomsåle. Videreutvikling av Rascal-skoen, med neopren-mansjett og enda bedre lukking. Vekt 478 gram.

Rascal Select er mye mer enn kompromissløs kraftoverføring til pedalen. Konstruksjonen kombinerer stivhet i lengdeaksen med fleksibilitet i sideaksen og overdelen.

Høydepunkter:
- Kompatibel med alle vanlige MTB pedalsystemer
- Topp teknologi i alle deler av skoen
- Lav vekt og høy beskyttelse
- Maksimal passform og komfort, ekstremt godt dempet
- Meget godt ventilert


Med disse skoene har Ion tatt de stiorienterte clipless-skoene sine til et nytt nivå. Dette er en deluxe-utgave av Rascal-skoen, med SupTraction Rubber Soul CL-såle (CL for clipless), med forsterket skaft, sammenlignet med Rascal. I tillegg har skoen en Ortholite Eco Plush innersåle.

Spesielle, dedikerte klatre- og pedalsoner på slitebanen sikrer trekkraft både på og av pedalen. I tillegg sørger snøringen, spesielt Serpen_Tie 2.0, for at den øvre delen er perfekt lukket, og tilpasser seg dermed individets behov og forskjellige former på foten.

Dette videreutviklede lukkesystemet lar deg tilpasse Serpen_Tie 2.0 med ekstra lengdejustering, for å forhindre at stroppene slenger eller blafrer. Airprene_Gaiter mansjett garanterer en perfekt passform til ankelen, holder skitt ute og lar føttene puste – selv på varme økter.

Hel Kevlar-overdel gjør denne skoen stabil og robust mot støt. No-Sew_Reinforcements absorberer og sprer energien når foten treffer en stein eller røtter, og beskytter både skoen og dens innhold. Den asymmetrisk formede overdelen, så vel som Ankle_Pad, beskytter foten, men tilbyr fortsatt full bevegelsesfrihet.

Kombinasjonen av godt hælhold (med forhåndsformet hæl og innvendig polstring), en støttende fotseng og polstret mellomsåle gir enestående komfort.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Terrengsykling
- Bruker: Unisex
- Materiale, overdel: 75 % tekstil, 25 % syntet
- Materiale, innersåle: 30 % polyester, 70 % PU-skum
- Materiale, mellomsåle: 70 % EVA, 30 % TUP
- Materiale, yttersåle: 55 % gummi
- Lukkesystem: Kombinert, lisser og borrelåslukking
- Cleat-system: Alle vanlige MTB-pedalsystemer
- Størrelser EU: 36–47
- Vekt, per par: 956 gram @ str. 42, uten pedalklosser/cleats
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.