Denne nettsiden bruker cookies Jeg aksepterer
All Sports United

Kundeservice

Nordens største sportskjede

FAQ

- Ofte stilte spørsmål

Få svar på ditt spørsmål umiddelbart gjennom våre ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

Les mer

Garantier

- 100 % fornøyd

Prisløfte, gratis retur, 100 % fornøydgaranti og 3 års gratis sykkelservice

Ekte prisløfte

Les mer

Retur & Bytte

- Gratis bytte og retur

Vi tilbyr 100 dagers åpent kjøp med problemfri og gratis retur

100 dager

Les mer

Registrer deg

- Nyheter og tilbud

Få tilbud og nyheter først. Eksklusive kupp kun for våre nyhetsbrevabonnenter

Kupp

Les mer

Guider /

Historien bak Vibram Fivefingers

 

Historien bak Vibram Fivefingers

 

 

Fottøyrevolusjonen – for 70 år siden                                        
Vibram har satt standarden innen high-performance fottøy i mer enn 70 år. Fivefingers er et nytt kapittel i Vibramhistorien, som bringer deres ekspertise innen produktdesign, testing og markedsundersøkelse til sportsfolk og eventyrere i hele verden.

Fra tragedie til triumf
I 1930-tallets Italia eide Vitale Bramani en fjellsportsbutikk Spiga gate 8 i Milano. I 1935 mistet han seks av sine venner i en klatreekspedisjon. Værforandringer og deres utilstrekkelige ”hempsko” hadde deler av skylden for tragedien, og Vitale ble fast bestemt på å finne en måte å gjøre klatring sikrere på gjennom forbedret fottøydesign.
Bare to år senere slo Vitale seg sammen med Leopolde Pirelli (fra de berømte bildekkene og kalendre) for å lansere den første skosålen lagd av vulkanisert gummi, Carrarmato. Vibramselskapet og sko med gummisåler ble født. Fra catwalk til K2, fottøyenes verden har aldri vært den sammen.

Å forskyve grensene
I ånden for ”trygge” eventyr som inspirerte hans bestefar, slo seilerentusiast Marco Bramani seg sammen med designer Robert Fliri for å skape Vibram Fivefingers. Fliris hanskelignende fottøydesign appellerte umiddelbart til Bramani. Han så den perfekte løsning for å beskytte føttene hans fra skarpe objekter på dekk mens det ga han et godt grep under ustabile forhold. Paret jobbet sammen for å skape den originale Fivefingers classic.

Fottøy som holder følge med deg
Siden de først kom på markedet i 2005, har Fivefingersutvalget vokst til å inkludere, KSO, FLOW, Sprint, Speed og Bikila så vel som Classic. Vi fortsetter med å lytte til våre kunder og finner ut hvordan de bruker deres Fivefingers. Å skape nye produkter for å følge de behovene holder oss sannelig på tå hev.

 

 

All informasjon er hentet fra www.Barefootrunning.no

 

Tips
Til toppen