Caress Relax, barnesete, bakmontering, Grå

1 390,-

Caress Relax, barnesete, bakmontering, Grå

1 390,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Trygt, sikkert sykkelsete, komfortabelt og godt polstret. Monteres på bagasjebærer, adapterbrakett medfølger. Justerbart belte og fotstøtter. Vekt 4,55 kg.

Caress Relax er et solid, trygt og sikkert sykkelsete med behagelig polstring. Justerbar trepunkts sikkerhetssele, som ikke kan åpnes av barnet selv. Barnet sitter trygt og godt i setet, og setet kan legges bakover 20 grader om barnet skal sove.

Høydepunkter:
- Lett og sikkert
- Fjærende oppheng gir høy komfort
- Enkel og rask montering
- Tilbakeleningsfunksjon
- Justerbare fotstøtter


Smart og funksjonelt barnesykkelsete med god sikkerhet, designet for sykkelturer i det daglige. Flere smarte detaljer, som godt polstret sete, rygg og sikkerhetssele, barnesikker låsespenne og integrert fjæring. Fotstøtter med stropper gir ytterligere komfort og sikkerhet for barnet.

Setet monteres enkelt og sikkert med medølgende adapter til bagasjebæreren på sykkelen. Setet kan raskt kobles på og av sykkelen, uten å måtte fjerne adapteren, og kan også flyttes mellom sykler ved kjøp av ekstra adapter. Setet passer utmerket til f.eks. elsykler.

Setets festeanordning passer alle sykler med bagasjebærer med bredde på 120–180 mm. Bagasjebæreren må ha runde stenger, med tykkelse på 10–20 mm. Bagasjebæreren bør være godkjent for vekt opp til 25 kg.

Sikkerhetsselen, fotstøttene og -stroppene kan enkelt justeres etter hvert som barnet vokser. Tilbakeleningsfunksjonen gir barnet ekstra komfort, særlig hvis det skal sove. Bruken av vannavvisende materialer gjør setet enkelt å rengjøre og holde tørt.

Passer for barn fra 9 måneders alder og opp til 22 kilos vekt. Ved bruk til barn under ett år, vennligst sjekk med barnelege at det er OK for ditt barn.

Adapter for montering på bagasjebrett medfølger.

Spesifikasjoner:
- Materiale: Hardplast (polypropylen), skruer av stål, belter av nylon
- Godkjenninger: Oppfyller europeiske sikkerhetsstandarder, EN14344
- Passer: Alle bagasjebærere med bredde 120–180 mm og runde rør på 10–20 mm
- Maks belastning: 22 kg
- Vekt: Ca. 4,55 kg
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.