XXL logo
Logg inn

Jubileumsfesten fortsetter med hundretalls av tilbud! 🎉 Se tilbudene

SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf - thumbnail - image 1
SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerGuiderProduktomtale

GuruSIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf

2399,-
Blå-SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf
Blå
Blå-SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf
Blå
Rød-SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf
Rød
Svart-SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf
Svart
SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi venter på neste levering av SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Vi venter på neste levering av SIGR Backpack, ryggsekk frisbeegolf. I mellomtiden anbefaler vi at du tar en titt på listen vår over lignende produkter.
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Ikke tilgjengelig for Klikk & Hent

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Lignende produkter

Andre kjøpte også

Produktbeskrivelse

Stilig og praktisk ryggsekk som sikrer optimal ergonomi og komfort, samtidig som den rommer alt du måtte trenge på diskgolf-banen. Rommer over 30 disker.

SIGR Backpack fra Guru er designet med ekstra fokus på ergonomi og komfort mens du er ute på banen. Sekken i seg selv er en av de letteste på markedet, noe som også er med på å sikre en lett og komfortabel følelse mot ryggen.

Sekken er utstyrt med ergonomisk buede skulderstropper som også er 3D-formede. Dette gjør sekken enkel å ta av og på, samtidig som de store ringene gjør det enkelt å justere skulderstroppene ved behov. Innvendig ramme for god stabilitet.

Polstringen i ryggpartiet er med på å bidra til at sekken sitter godt samtidig som at vekten fordeles jevnt over hele kroppen. Sekken har en vinklet bunn for å enkelt kunne plasseres i terrenget og holde stabiliteten. Justerbart brystbelte for økt bærekomfort.

Hovedrommet til sekken rommer totalt 20 frisbeegolfdisker, men sekken er også utstyrt med flere praktiske lommer der man kan få plass til ekstra disker ved behov. Topplommen rommer opptil tre disker og de to sidelommene rommer opptil fire disker hver.

Sekken har i tillegg to praktiske meshlommer til minimarkører eller andre mindre verdisaker. I tillegg har den to isolerte flaskeholdere med dreneringshull, slik at du holder deg hydrert på banen. Praktiske ekstralommer for verdisaker og oppbevaring av paraply.

Detaljer:
- Rommer over 30 disker
- Innvendig ramme
- Justerbart brystbelte
- 3D-formede skulderstropper
- Ergonomiske skulderstropper
- Innvendig ramme for stabilitet
- Flere praktiske ekstralommer for verdisaker

Spesifikasjoner

  • TypeMidrange
  • Fart0
  • Skru0
  • Glid0
  • Fade0
  • Vekt125 g
  • MaterialePlastic

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.