XXL logo
Logg inn

Tømmesalget fortsetter med RÅ tilbud! Sjekk tilbudene

Multi Grip LW Net - M, fiskehåv - thumbnail - image 1
Multi Grip LW Net - M, fiskehåv - full image 1
Se lignende produkter
  • Gratis retur & bytte*
  • Fornøydgaranti*
  • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

GuidelineMulti Grip LW Net - M, fiskehåv

599,-
Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

Få igjen på lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Lett fiskehåv med vannavvisende og knutefritt nett, laget av solid PE-mesh. Håven har utskiftbart håndtak som byttes raskt og enkelt. Vekt: 265 g.

Guideline Multi Grip er en fiskehåv fra Guideline med utskiftbare komponenter. Håvsystemet lar deg skifte mellom ulike håndtak, for å kunne optimalisere håven etter ulike fiskesituasjoner.

Håven leveres med et gummiert håndtak som standard. Bøylen er konstruert av lett aluminium og festet med skruer, noe som gjør det enkelt å bytte nettet dersom det skulle gå i stykker.

Nettet er knuteløst og mer skånsomt mot fisk som eventuelt skal settes tilbake. Det er laget av solid PE-mesh, et materiale som bidrar til å forhindre at kroken hekter seg fast i nettet. Materialet er i tillegg overflatebehandlet og vannavvisende, noe som gjør at fiskelukt ikke setter seg.

Guideline Multi Grip leveres i to ulike størrelser, hvor den minste egner seg til vanlig ørretfiske. Den største utgaven er tiltenk smålaks og kystfiske.

Det finnes også et klassisk korkhåndtak og et teleskophåndtak som måler 57 cm i full lengde. Alle håndtakene har festeløkke i enden for feste av magnet, festesnor ol. Håndtaket skrus enkelt av og på. NB! Disse selges separat.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 265 g
- Håvbøyle: 27 x 41 cm
- Totallengde ink. håndtak: 61 cm
- Dybde håvnett: 40 cm

Spesifikasjoner

  • TypeHåv

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.