Fario Tactical WF Floating, fluesnøre, STD

699,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Flueline for fiske på kort og middels hold. En lettkastet line som passer utmerket for både nybegynnere og til eksperter, som fisker på utfordrende steder hvor spey-kasting er viktig.

Fario Tactical er en meget allsidig line for fluefiskere på alle nivåer. Den er Guidelines fremste våpen til nærfiske, og der det er trangt om plassen.

Linens klumplengde og konstruksjon passer veldig godt for nybegynnere, fordi stangen lades effektivt selv med lite line utenfor toppringen. Det er enkelt å oppnå høy linehastighet og god kontakt mellom stang og snøre, noe som er en utfordring for alle i startgropen.

Fario Tactical er først og fremst designet for fiske i mindre elver og innsjøer hvor presentasjonen er viktigere enn lange kast og nedlegg med mye line i luften. Dette snøret er også veldig anvendelig når man fisker fra flytering og ofte kommer tett på fisken.

En litt kortere klump gjør det også enklere å kaste når du sitter lavt over vannet. Ute på vannet er man mer eksponert for vind og Fario Tactical er dessuten mindre vindpåvirket enn de andre Fario snørene når det blåser litt.

Dette fluesnøret presenterer tørrfluer, nymfer og mindre streamere med meget god kontroll og presisjon på kort til middels distanse (<20m).

Taperingen i denne lina er ganske lik den tidligere utgaven av Presentation og egner seg således til et bredt register av ulike kast. Klumplengden er 9,25m og hovedtyngden av vekten er plassert bakover som gjør snøret utmerket til ulike varianter av vannkast (spey) og er Guidelines førstevalg når du skal lære deg dette.

Den noe kortere klumpen vs. Fario Elite gjør innkastet på vannkast enklere og ankringen mindre plasskrevende når du fisker der det er trangt. Dette merkes godt når du må ankre mer foran deg enn på siden.

I likhet med de øvrige Fario snørene har også Tactical en forholdsvis lang fronttapering som gir jevn- og presis kraftoverføring, viktige momenter for fiske med delikate presentasjoner på vannet.

Baktaperingen er på 1,65 meter etterfulgt av 3 meter handling line som gir god stabilitet i luften for kasting med overheng, og sørger for en stabil linebukt som holder kastet ut slik at kastet ikke kollapser. Handling line gir også en sterk overgang mellom klump og skyteline som er veldig utsatt under kasting. Kommer med løkke i begge ender og id-merking i front.

Farge: Light Green/Grey med Bone White handling- og skyteline. Total lengde varierer mellom 25 m/82 ft i #2-3 to 27,5 meters/90 ft i #4-6.

Fremtidens flueliner består av en revolusjonerende- og kompleks multi-denisitets teknologi med tre ulike hardheter i coatingen. Ulike hardheter legges i de forskjellige delene av lina for mindre minne, bedre kasteegenskaper, raskere kontakt med fisken og økt slitestyrke. TLT lar Guideline produsere snører som flyter godt og slipper vannet mye mer effektivt. Taperingen er bygget opp på Guidelines multifilament kjerne: Direct Contact med bare 6% strekk.

Spesifikasjoner:
- Modell, klumplengde, klumpvekt, farge totallengde
- Fario Tactical WF #2, 9,25 m, 7 g, Green Bone White, 25 m
- Fario Tactical WF #3, 9,25 m, 8 g, Green Bone White, 25 m
- Fario Tactical WF #4, 9,25 m, 9,5 g, Green Bone White, 27,5 m
- Fario Tactical WF #5, 9,25 m, 11 g, Green Bone White, 27,5 m
- Fario Tactical WF #6, 9,25 m, 12, 5 g, Green Bone White, 27,5 m
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.