XXL logo
Logg inn
 • 100dagers åpent kjøp
 • Fri fraktover 1000,-*
 • Prismatch
Elevation #10/11 15', fluestang - thumbnail - image 1Elevation #10/11 15', fluestang - thumbnail - image 2Elevation #10/11 15', fluestang - thumbnail - image 3Elevation #10/11 15', fluestang - thumbnail - image 4Elevation #10/11 15', fluestang - thumbnail - image 5
Elevation #10/11 15', fluestang - full image 1
Elevation #10/11 15', fluestang - full image 2
Elevation #10/11 15', fluestang - full image 3
Elevation #10/11 15', fluestang - full image 4
Elevation #10/11 15', fluestang - full image 5
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

GuidelineElevation #10/11 15', fluestang

5499,-
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

Lagerstatus online:

Ikke tilgjengelig online

Klikk & Hent:

På lager

Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Produktbeskrivelse

Elevation-stengene fra Guideline er banebrytende, takket være siste nytt innen materialer, produksjonsteknikk og miljøvennlige komponenter.

Denne stangserien er et nytt steg mot Guidelines mål om mer bærekraftige produkter og vil lede an fremtidens stangproduksjon.

Guideline har jobbet hardt med detaljene i disse stengene for å utvikle et seriøst miljøbevisst alternativ til alle fluefiskere.

I tillegg har de tatt i bruk helt ny teknologi og materialer som gjør at Elevation fremstår som en topp moderne serie.

Nye metoder for å utvikle klingene lar produsenten overvåke kraft- og aksjon mye mer presist. Dette gjør at Guideline kan eliminere uønsket materiale i hver enkelt stangdel for å gjøre stengene så lette som mulig uten at det går på bekostning av styrken i klingen.

Dette er spenstige og lettkastede stenger som tilgir mye kastefeil og genererer høy linehastighet.

Aksjonen kjennetegnes av en lett og følsom tupp med god stabilitet med en jevn progressiv bøyningskurve nedover i klingen.

Elevation 12' #7/8 og 13' #8/9: De letteste stengene Guideline har laget i disse lengdene og vektklassene. Rask aksjon med en følsom og responsiv tupp gjør disse stengene meget velegnet til fiske i små- og middels store laks- og sjøørret elver. Fungerer utmerket med alle typer vannkast uavhengig om du bruker multi tip/flyt-synk snører eller hele synkeliner.

Elevation 14' #9/10 og 15' #10/11: Kraftfulle stenger som håndterer alle linetyper med eleganse. Disse modellene har kraftigere tupper enn på de kortere, og letter utgavene over. De er laget for å håndtere større fluer, mer vind og tynger liner laget for disse snøreklassene. Utrolig lette og velbalanserte!

Stangemnene er matte og lett slipt med naturlig grå grafittfarge med svakt spiralmønster og tynn matt lakk, ingen tilsatt farge. Overflødig karbonstøv/partikler samles opp i egen beholder før vannet brukt i prosessen sendes til det lokale renseanlegget.

Håndtak i 3A-kork uten gumminnlegg. Dette reduserer bruken av epoxy i håndtakene.

Metallkomponentene i snellefestet er "clear anodized", det betyr en overflatebehandling uten tilsatt farge, bly eller krom. Dette er den minst giftige måten å gjøre det på.

På alle surringer er det brukt et bio-basert epoxylim med svært liten konsentrasjon av skadelige kjemikalier. Testet og godkjent som et topp produkt med lavt miljøavtrykk. Dette gir bedre arbeidsforhold for de som setter stengene sammen og reduserer risikoen for helseplager til et minimum.

Stengene har ringer med KW type linefører ring som motvirker at linen floker seg. Ringene er rustfrie med en pulverlakkert mørke grå finish. Mest bærekraftige alternativ, med tilstrekkelig hardhet uten giftig krom som inneholder bly.

Stangtrekk og yttertrekket på stangtuben er laget av resirkulert polyester levert av REPREVE™.

Stangtubene er laget av resirkulerbar Polypropylene (PP) som er lettere og har 20% lavere diameter enn standard PVC tuber. Dette gir besparelser på plass og fraktkostnader i alle ledd. PP har meget god holdbarhet og lar seg smelte om til pellets slik at det er gjenbrukbart til å lage nye varer.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 242 g
- Lengde: 15 fot
- Klasse: # 10/11
- Antall deler: 4

Spesifikasjoner

 • TypeTohånds
 • Klasse#10
 • Lengde (fot)>15

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Dette produktet har ingen anmeldelser. Du kan anmelde kjøpte produkter under "Vurder og gi en anmeldelse" på Mine Sider.