Alta 2.0 Wading Boot Vibram, vadesko, STD

1799

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lett vadesko med anatomisk passform lik moderne fjellstøvler, laget av materialer som trekker minimalt med vann. For deg som går mye når du fisker. Vibram-yttersåle.

Alta 2.0 er en topp moderne vadesko, laget av nøye utvalgte materialer for å ivareta lav vekt, god slitestyrke og et tøft design. Lesten er inspirert av moderne fjellstøvler, bred og komfortabel, rett og slett et perfekt valg for lange dager med mye gåing og fisking.

Alta har ytterstoff av Airmesh-nylon laminert til en tett EVA-film slik at vannet ikke samler seg i selve materialet og gjør støvlene tyngre når du går på land.

Utsatte deler av skoen har gummiforsterkninger. Pløsen er ergonomisk utformet slik at den ikke presser unødvendig på toppen av foten. Innvendig har støvelen neoprenfôr som reduserer slitasje på vadesokkene. Produktet er helt uten skadelige fluorcarboner og helt uten DWR-behandling for å unngå unødvendig forurensning i produksjon og bruk.

Alta 2.0 er Guidelines mest stødige vadesko på både vridningsstabilitet i selve materialene og med best støtte til foten under bruk. De er svært lette og veier kun 1275 gram i str. 10 med Vibram®-såle.

Du kan sette inn pigger i sålen dersom du ønsker det, Guideline anbefaler deres studs som er laget av tungsten og har 10 mm gjenger.

Pigger/studs skal monteres på sålens opphøyde deler/knotter, ikke mellom nede i mønsteret. Piggene skrus i, slik at nedkanten på selve piggen ligger an mot gummien, ikke mer.

Gummiblandingen i Vibram® Idrogrip-sålen er laget for å gi maksimalt grep i våte elementer. De fremragende egenskapene på våte steiner gjør sålen perfekt til vandring på tekniske stier.

Mønsteret og kombinasjonen med ulike knotter i sålen gjør den meget velegnet til både vading og fotturer på land.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 1275 g, str. 10

Øvrige detaljer:
- Størrelse, Innvendig lengde
- EUR 40, 262 mm
- EUR 41, 271 mm
- EUR 42, 280 mm
- EUR 43, 290 mm
- EUR 44, 297 mm
- EUR 45, 305 mm
- EUR 46, 312 mm
- EUR 47, 322 mm
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.