Alta 2.0 Wading Boot Felt 9/42, vadesko, STD

1599

Produktbeskrivelsearrow down icon
Lette vadesko med god anatomisk passform. Det perfekte valget for deg som går mye når du fisker.

Alta 2.0 er en moderne lettvekts vadesko. Perfekt anatomisk passform, lik moderne fjellstøvler, laget av materialer som trekker minimalt med vann.

Designet i materialer spesielt utvalgt for å ivareta lav vekt, god slitestyrke og et tøft design. Lesten er inspirert av moderne fjellstøvler, bred og komfortabel. Dette er rett og slett et perfekt valg for lange dager med mye gåing og fisking.

Støvlene har ytterstoff av Airmesh nylon laminert til en tett EVA film slik at vannet ikke samler seg i selve materialet og gjør støvlene tyngre når du går på land. Utsatte deler av skoen har gummiforsterkninger. Pløsen er ergonomisk utformet slik at den ikke presser unødvendig på toppen av foten.

Innvendig har støvelen for av neoprene som reduserer slitasje på vadesokkene. Produktet er helt uten skadelige fluorkarboner, uten DWR behandling for å unngå unødvendig forurensning i produksjon og bruk.

Alta 2.0 er Guidelines mest stødige vadesko på både vridningsstabilitet i selve materialene og med best støtte til foten under bruk. De er svært lette og veier kun 1200 gram i str. 10 med filtsåle. For maksimal slitestyrke er filtsålen sydd tvers igjennom til innersålen og limt i tillegg.

Øvrige detaljer:
- Lest med perfekt passform og god stabilitet
- Ergonomisk designet belg pløse
- Limt og sydd filtsåle for maksimal slitestyrke
- Tekniske materialer som ikke samler vann
- Lav vekt: 1200 gram pr. par i str. 10 med filtsåle
- Innerlengde str. 10 - 290 mm
- Fri for fluorkarboner, ingen DWR behandling
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

Bli med i XXL Reward

Motta gode tilbud og utvidede garantier.