XXL logo
Logg inn

Sesongslutt! Opptil 50% på en mengde vintervarer! Kjøp her

Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - thumbnail - image 1Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - thumbnail - image 2
Kun i butikk
Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - full image 1
Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera - full image 2
Se lignende produkter
 • Gratis retur & bytte*
 • Fornøydgaranti*
 • Fri frakt over 1000,-*

Utforsk

ProduktbeskrivelseSpesifikasjonerProduktomtale

GoProGopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera

5499,-
Gopro Hero12 Black Specialty Bundle, 64GB SanDisk MicroSD Card, actionkamera er ikke tilgjengelig på nett for øyeblikket. I mellomtiden er den kun tilgjengelig i butikk. Vi anbefaler deg å sjekke lagerstatus i våre varehus
Lagerstatus i våre varehus

Velg størrelse for å se lagerbeholdningen i varehus

Se om produktet er tilgjengelig for ekspresslevering

Alltid gratis frakt til varehus

Produktbeskrivelse

Kraftig og allsidig actionkamera. 5.3K- og 4K-video. 27 megapiksler. High Dynamic Range foto- og video. HyperSmooth 6.0-videostabilisering. Doble LCD-skjermer. Langvarig Enduro-batteri. Opptil 8x Slo-Mo. Ny Bluetooth-lydstøtte for AirPods. Vanntett ned til 10 meter. 64 GB SanDisk microSD-kort inkludert. Kompatibel med 50+ fester, mods og tilbehør.

Få utrolig bildekvalitet, enda bedre HyperSmooth-videostabilisering og et enormt løft i batterilevetid med den nyeste og beste GoPro—HERO12 Black— pluss et 64 GB SanDisk microSD-kort og bæreveske slik at du kan begynne å fange eventyrene dine rett ut av esken. HERO12 Black tar klassens beste 5,3K-video og legger til High Dynamic Range (HDR) for å fange en gang-i-livet-reiser og fantastiske hverdagsøyeblikk i enda mer detalj. Takket være den forbedrede strømstyringen leverer HERO12 Black 2x lengre kontinuerlig opptak på 5,3K60 (70 minutter).

Lett å montere for håndfri opptak, den er klar for alt (på land eller i vannet) mens avansert video stabilisering holder opptakene dine jevne over ulendt terreng. Mens den lader, vil opptakene dine automatisk lastes opp til skyen og sendes til telefonen din som en høydepunktvideo som lar deg gjenoppleve eventyret ditt og dele moroa. Det er også funksjoner på pro-nivå som trådløs synkronisering av flere HERO12-er via tidskode, avanserte fargekontroller og mer. HERO12 pakker alt dette inn i GoPro’s legendariske vanntette, ultra-robuste design for å sikre at du får skuddet, uansett miljø.

Funksjoner:
ROBUST + VANNTETT TIL 10 M
Helt vanntett og like tøff som alltid, HERO12 Black er klar til å fange moroa på ethvert eventyr. Dens legendariske holdbarhet kan ta knekken og fortsette, enten du river deg gjennom gjørme, snø eller vann (ned til 33 fot/10m). Et vannavstøtende linsedeksel hjelper til og med å eliminere linseflekker og andre gjenstander for å gjøre bildene og videoene dine enda mer imponerende.

2X LONGER RUNTIME
HERO12 Blacks dramatisk forbedrede batterieffektivitet kombineres med det inkluderte 1720mAh Enduro-batteriet for å levere en enorm 2x økning i 5,3K60 videokjøring på hver lading. Du får 70 minutter med kontinuerlig opptak på 5,3K60 (vår høyeste innstilling), pluss over 1,5 timer ved 5,3K30 og over 2,5 timer med kontinuerlig opptak på 1080p30.6 Ved hjelp av avansert teknologi øker Enduro også ytelsen i kalde temperaturer i forhold til tidligere GoPro kameraer og batterier.

HIGH DYNAMIC RANGE VIDEO + PHOTO
HERO12 Black tar sin beste bildekvalitet til neste nivå med HDR for både videoer (5,3K og 4K) og bilder. Flott i miljøer med både skygger og sterkt lys, HDR fanger opp de subtile detaljene i scenen som vanligvis kan blande seg inn i mørket av skygger eller forsvinne i de lyse punktene i bildet ditt. Resultatet er dynamiske opptak med naturtro farger og presisjon.

UTROLIG BILDEKVALITET
Med 5,3K-video som gir deg 91 % mer oppløsning enn 4K og utrolige 665 % mer enn 1080p, fanger HERO12 Black handlingen med skarpe detaljer og filmisk bildekvalitet med High Dynamic Range (HDR) samtidig som de tar 27MP-bilder. Du kan også ta fantastiske bilder på opptil 24,7 MP av favorittbildene dine fra videoene dine ved å bruke GoPro Quik-appen.

OPPTIL 8X SLO-MO
Alt er mer fantastisk i sakte film. HERO12 Black lar deg ta opp handlingen i opptil 8x slo-mo med oppløsninger på opptil 2,7K for avspilling i normal hastighet eller i superflytende sakte film for å fange opp episke detaljer som du aldri ville kunne se med det blotte øye.

EMMY®-PRISVINNENDE HYPERSMOOTH 6.0-STABILISERING
HyperSmooth fortsetter å sette standarden for vanvittig jevne opptak og har maskinvaren til å sikkerhetskopiere – en 2021 Emmy® for In-Camera Sensor og Software Stabilization. HERO12 Black gjør den enda bedre ved å maksimere HyperSmooth AutoBoost-ytelsen med mer stabilisering samtidig som den gir mindre bildebeskjæring. Sykle, gå på skøyter, gå på ski, jag barna dine gjennom parken eller få fantastiske bilder av kjæledyr-POV – selv de mest skjelvne opptakene blir silkemyke.

360° HORISONTLÅS
Gi videoene dine utseendet til profesjonelle produksjoner ved å holde horisonten stødig, rett og jevn. HERO12 Blacks digitale linse Linear + Horizon Lock holder opptakene dine stødige selv om kameraet roterer hele 360° under opptak.4 Kombinert med HyperSmooth gir Horizon Lock deg supermyke opptak som ser helt rett ut når du vil ha det. Du trenger ikke gimbal eller stabiliseringsprogramvare for resultater av profesjonell kvalitet.

EKSTRA STORT SYNSFELT
HERO12 Blacks kraftige bildesensor gir det mest ekspansive synsfeltet noensinne på et HERO-kamera rett ut av esken. Den har ekstra store 8:7-bildeforhold som får mer av himmelen og horisonten i hvert bilde – og gir deg et stort lerret for kreativiteten din. Bare bruk GoPro Quik-appen for å zoome inn, beskjære og redigere bildene dine mens du beholder de rike teksturene og skarpheten til opptakene dine. HERO12 Black tar 8:7 et skritt videre med HyperView. Dette GoPro-eksklusive digitale objektivet tar 8:7-opptak og fungerer som et vidvinkelbilde på 16:9. Resultatet er ultraoppslukende video som forsterker action-orienterte POV-opptak ved å fange mer av deg og omgivelsene dine.

KOMPATIBEL MED NEW MAX LENS MOD 2.07
Legg til Max Lens Mod 2.0 til HERO12 Black for å forvandle det til det ultimate POV-kameraet med det bredeste synsfeltet (FOV) noensinne på et HERO-kamera, ved 177° (opp fra 155° FOV på den originale Max Lens Mod). Med et 36 % større synsfelt (FOV) for widescreen
fangst og 48 % større for vertikal fangst,8 gir den den mest oppslukende videoen i slående 4K60-oppløsning og den høyeste stabiliseringen, Max HyperSmooth. Du får også Horizon Lock for alle objektiver, pluss 1080p120 video for ultra stabile 4x slo-mo-opptak med maksimalt FOV.

8-BIT, 10-BIT + LOGGKODING
HERO12 Black lar deg velge mellom å fange 8-bit, 10-bit eller loggkoding med GP-Log. I stand til å vise over 1 milliard farger, 10-bits farger gir forbedret fargedybde, jevnere graderinger og mer realisme i videoene dine, mens 8-bit tilbyr mindre filstørrelser. Avanserte brukere kan bruke GP-Log for å få flere detaljer i opptakene mens de foretar nødvendige fargejusteringer i etterproduksjonen.

TIDSKODESYNKRONISERING
Avanserte brukere med mer enn én HERO12 Black kan synkronisere dem med nøyaktig samme tidskode for å gjøre redigering av flere kameraer mye enklere. Den fungerer med Final Cut Pro, Adobe Premier og annen redigeringsprogramvare for å strømlinjeforme etterproduksjonen ytterligere.

BLUETOOTH-LYDTILKOBLING
Bluetooth-lyd lar deg koble HERO12 Black trådløst til kompatible enheter. Vloggere vil kunne koble til en trådløs ekstern mikrofon for forbedret lyd når de forteller en scene eller gjennomfører intervjuer. Ved å koble til de trådløse øreproppene dine, vil GoPro kunne høre talekommandoene dine i støyende innstillinger eller når den er montert utenfor hørevidde. Du vil også kunne høre kameravarsler gjennom øreproppene dine for å bekrefte at den fikk kommandoen og gjør det du vil.

NIGHT EFFECTS TIME LAPSE + PHOTO
HERO12 Black-kameraet har 3 time lapse og fotomoduser som lar deg være kreativ etter mørkets frembrudd. Star Trails bruker jordens rotasjon og stjerner for å fange vakre lysstier over nattehimmelen. Light Painting lar deg lage strålende penselstrøkeffekter med bevegelig lys. Vehicle Light Trails bruker natttrafikk til å ta opp fantastiske lysløypebilder.

POWER TOOLS WITH NEW INTERVAL PHOTO
Ta bilder på den enkle måten med Power Tools. Den nye intervallbildefunksjonen kan stilles inn til å fange all handlingen ved å ta bilder med faste intervaller mens du holder fokus på favorittaktivitetene dine. HindSight tar opptil 30 sekunder med opptak før du begynner å ta opp – selv om du trykker utløseren for sent, får du fortsatt bildet. Det er også Scheduled Capture, som lar deg stille inn GoPro til å slå seg på og ta et bilde opptil 24 timer i forveien, og Duration Capture, som gjør det enkelt å ta videoklipp fra 15 sekunder til 3 timer lange.

FREMHEV VIDEOER SOM SENDES AUTOMATISK TIL TELEFONEN DIN
Koble til GoPro-en din når du er koblet til Wi-Fi hjemme. Mens den lader, blir opptakene dine automatisk lastet opp til skyen og brukt til å lage en høydepunktvideo komplett med beatsynkronisert musikk og effekter. Videoer sendes automatisk til telefonen din og klare til deling.

REDIGER BILDENE DINE MED GOPRO QUIK-APPEN
GoPro Quik-appen har en rekke brukervennlige verktøy som lar deg redigere opptakene dine som en proff. Du kan justere de automatiske fremhevingsvideoene som er opprettet av appen, eller lage dine egne videoer fra bunnen av. Du har også fleksibiliteten til å bytte digitale linser i bildene og videoene dine etter opptak. Bytt fra det ultraoppslukende HyperView-objektivet til SuperView, bredt eller lineært for å lage akkurat det bildet du vil ha, og gjør det deretter til et ekstra høyt sosialt innlegg eller gå i bredskjerm for YouTube. Du kan også zoome inn på de beste delene av videoene dine for å lage høyoppløselige punchouts som fokuserer på handlingen mens du beskjærer resten og tar bilder på opptil 24,7 MP fra videoene dine.

ENKEL OVERFØRING + UBEGRENSET SKYSIKKERHET
Overføring av bilder og videoer fra det skytilkoblede kameraet til telefonen din er enkelt og allsidig, med valg av uanstrengt trådløs opplasting via Quik-appen eller en lynrask kablet tilkobling via USB.5 Det er også ubegrenset sky. lagring med problemfri automatisk opplasting.2 Bare koble til kameraet når du er koblet til hjemmets Wi-Fi og kameraet gjør resten. Du kan også bruke SD-kortet til å overføre innholdet til en datamaskin for sikkerhetskopiering til skyen.

WIDESCREEN, VERTIKAL + FULL SCREEN CAPTURE
HERO12 Blacks enkle kontroller gjør det enklere enn noen gang å få akkurat det bildet du trenger. Du kan raskt bytte mellom å ta opp widescreen-opptak (16:9-sideforhold) for fullskjermavspilling på en TV eller YouTube og vertikale videoer (9:16-sideforhold) for å se på telefonen eller legge ut på sosiale medier. For maksimal fleksibilitet tar fullskjermalternativet opp i det ultra-allsidige sideforholdet 8:7. Dette fanger mer av scenen og lar deg beskjære og zoome inn uten å miste detaljene i bildet. Dette gjør den perfekt for å lage widescreen og høye bilder for avspilling på telefonen med GoPro Quik-appen.

EASY HANDS-FREE CAPTURE
HERO12 Black er fullpakket med funksjoner som gjør det enkelt å få utrolige opptak når hendene dine er opptatt med styre, skistaver, slepetau og mer. Den er kompakt og lett nok til å bæres komfortabelt med en av de mange tilgjengelige GoPro-kroppsfestene. Når den er montert, kan du bruke talekommandoer for det ultimate innen håndfri kontroll. Ta opp oppslukende video eller TimeWarp 3.0-opptak, eller prøv nye intervallbilder for å ta dramatiske enestående bilder mens du holder deg i øyeblikket.

STORT UTVALG AV FESTER/MONTERING
Sykkelfester, surfebrettfester, bilfester, stangfester, stativ, grep, forlengelsesstenger og mer. GoPro har et stort utvalg av fester som hjelper deg å få ethvert skudd du kan drømme deg om. Fang eventyrene dine fra dramatiske nye vinkler og se dem slik du aldri har sett dem før. Ta opp opptak fra synspunkter og gjenopplev fantastiske øyeblikk akkurat slik du så dem. HERO12 Blacks superenkle monteringssystem gjør det enkelt å sette opp bilder og bytte fester på farten. Det nye 1/4-20-festet gir flere alternativer ved å gjøre HERO12 Black kompatibel med standard kamerafester og tilbehør.

TILPASNING MED MEDIA MOD + LIGHT MODS
HERO12 Black mods lar deg tilpasse GoPro til dine behov. Bruk Media Mod for å gjøre HERO12 Black om til et multimediekraftverk. Den har en allsidig retningsmikrofon som er i stand til å prioritere lyd foran kameraet, bak kameraet eller ta opp fra begge retninger samtidig. Den har også en standard 3,5 mm mikrofonport og HDMI-utgang for bruk på eksterne skjermer, pluss to kaldsko-fester for lys og LCD-skjermer eller annet tilbehør. Trenger du mer lys? Light Mod lar deg lysne opp handlingen og lyse opp ditt neste eventyr med bredt, jevnt lys.

EASY OR PRO CONTROLS
HERO12 Black har to kontrollalternativer som lar deg velge mellom pek-og-skyt-enkelhet eller full kamerakontroll. Med enkle kontroller er det bare å ramme inn bildet og trykke på lukkerknappen for fantastiske resultater. Bytt enkelt mellom widescreen- eller mobilbilder, ta slo-mo-opptak, natteffekter og gjør andre justeringer med bare noen få trykk. Pro-kontrollene låser opp muligheten til å finjustere alle moduser, innstillinger og funksjoner. Når du har ringt inn innstillingene, kan du lagre dem som en forhåndsinnstilling. Du kan bygge et helt bibliotek med forhåndsinnstillinger for kinobilder, actionopptak, nattopptak eller noe annet du trenger.

LCD-SKJERMER FORAN OG BAK
Ramme inn bildene dine perfekt med enten den fremre eller bakre LCD-skjermen. Bruk den store berøringsskjermen bak for å fange scenen foran deg, eller snu kameraet og bruk frontskjermen til vlogging og selvfangst. Frontskjermen har jevn direkte forhåndsvisning med skarpe detaljer, mens bakskjermens raske berøringskontroller gjør det enkelt å bytte opptaksmodus og justere innstillinger.

WEBKAMERA + LIVE STREAMING
Bruk HERO12 Black som et ultra-allsidig webkamera, eller live stream din neste aktivitet mens du vlogger med smøraktig HyperSmooth-videostabilisering og skarp oppløsning.

64 GB SANDISK MICROSD-KORT INKLUDERT
Denne pakken leveres med et SanDisk Extreme® 64 GB microSDXCTM-kort som er spesialdesignet for å møte høyytelses videooppløsnings- og opptakskravene til HERO12 Black.

Spesifikasjoner:
- Video: 5,3K60, 4K120, 2,7K240 og mer / 8x slo-mo / 24,7 MP rammegrep
- Bilde: 27 MP / enkeltbilde / intervallbilde / nattbilde / 30 fps burst / RAW
- Time Lapse: 5.3K TimeWarp 3.0 video / Star Trails / Light Painting / Vehicle Light Trails / 5.3K time lapse video / time lapse photo / 5.3K night lapse video / night lapse photo

VIDEO
- 5,3K60/50, 4K120/100, 2,7K240/200, 1080p240/200 oppløsning/fps3
- 16:9, 9:16, 4:3, 8:7 sideforhold
- Opptil 8x slo-mo
- HDR
- HyperSmooth 6.0 med AutoBoost
- Horisontlås / Horisontnivellering4
- 8-bit, 10-bit + loggkoding
- H.265 (HEVC) MP4-videoformat
- Looping video
- Webkameramodus
- Live streaming i 1080p
- Rammegrip med GoPro Quik-appen
- Digitale linser
- 2x zoom
- HindSight
- QuikCapture
- Protune
FOTO
- 27 MP-bilder
- SuperPhoto, HDR + RAW
- Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails effekter
- Intervallfoto
- Nattbilde
- Digitale linser
- 2x zoom
- RAW-bilder
- Protune

TIMELAPSE
- 5,3K TimeWarp 3.0
- Time lapse-bilde (27 MP) + video (5,3K)
- Star Trails, Light Painting + Vehicle Light Trails effekter
- Night lapse-bilde (27 MP) + video (5,3K)
- Digitale linser
- 2x zoom
- Protune

KAMERAKONTROLL
- Stor 2,27” berøringsskjerm bak med berøringszoom
- 1,4” frontskjerm for forhåndsvisning eller status
- Enkel + Pro-kontroller
- Bredskjerm, mobil + universelle sideforhold
- Egendefinerte forhåndsinnstillinger
- Tilpassbare snarveier på skjermen
- Planlagt + Varighet Capture
- HiLight Tag
- Stemmekontroll med 13 kommandoer på 11 språk + 6 aksenter

INNHOLDS-SPESIFIKASJONER + OPPLASTNING
- Last opp automatisk til skyen + få en fremhevingsvideo automatisk2
- Trådløs overføring til GoPro Quik-appen
- Ultra rask kablet overføring til telefonen
- SD-kortoverføring til en datamaskin

HVA ER INKLUDERT
- HERO12 svart kamera
- 64 GB SanDisk MicroSD-kort
- Enduro-batteri
- Bæreveske
- Buet selvklebende feste
- Monteringsspenne + tommeskrue
- USB-C-kabel

ØVRIGE DETALJER
- Sammenlignet med HERO11 Black 5.3K60 opptakstid på 35 minutter før termisk avstengning ved en temperatur på 77°F (25°C) med en vindhastighet på 0,6m/sek.

- Innenfor ditt Wi-Fi-hjemmenettverk. GoPro-abonnement kreves. GoPro-abonnement tilgjengelig i utvalgte territorier. Avbryt når som helst. Besøk gopro.com for informasjon og tilgjengelighet.

- Bildehastighet er oppført i 60Hz (NTSC) og 50Hz (PAL) videoformat, som avhenger av din region.

- Horizon Lock er utilgjengelig ved opptak av 5.3K60, 4K120, 2.7K240 og 1080p240 video. Horisontnivellering vil bli brukt for disse høyytelsesinnstillingene.

- Krever standard USB-C til USB-C eller standard USB-A til USB-C og Apple® Lightning til USB-kameraadapter, avhengig av enhet.

- Kjøretid målt ved en temperatur på 77°F (25°C) med en vindhastighet på 0,6m/sek med det brede digitale objektivet; trådløse tilkoblinger, Bluetooth og HyperSmooth på; foran og bak LCD-skjermer på med 1 minutts skjermsparer; og stemmekontroll av.

- Sammenlignet med HERO12 Black tar opp opptak i 16:9 og 9:16 sideforhold med det brede digitale objektivet vs. HERO12 Black med Max Lens Mod 2.0 ved bruk av Max SuperView-objektivet.

Spesifikasjoner

 • Berøringsskjerm bakJa
 • FrontskjermNei
 • Batteristørrelse1500 mAh
 • Vanntetthet (IPX)IPX6
 • Maksimal videokvalitet 4K
 • Batteri ladetid10 h
 • WiFiJa
 • BluetoothJa
 • USB-CNei
 • GPSJa
 • MikrofonNei
 • HøyttalerNei
 • App-tilkoblingNei

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Produktomtale

Denne varen har ingen vurderinger, vil du skrive den første?