GoggleSoc 19/20, alpinbrilletrekk, Hvit

169,-

GoggleSoc 19/20, alpinbrilletrekk, Hvit

169,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Genialt trekk til alpinbriller, som hindrer riper og beskytter brillen når du ikke bruker den, gjerne mens du har den på hjelmen. Miljøvennlig materiale.

GoggleSoc er et utrolig praktisk og smart beskyttelsestrekk, laget av 88 % resirkulert mikrofiber fra plastflasker (rPET). Én plastflaske blir til hele tre GoggleSocs. Emballasjen er også miljøvennlig, av resirkulert papp/papir.

Dette geniale tilbehøret er for alle skikjørere som er opptatt av å ta vare på alpinbrillene sine når man er på after ski, på varmestua eller på bussen til og fra bakken. Man unngår også å dekke brillen med snø/vann hvis man ikke bruker den. Dessuten er GoggleSoc ypperlig til å tørke og pusse brillelinsen med.

GoggleSoc er veldig enkel å bruke, man drar bare trekket over linsen på brillen, som da beskyttes mot riper eller skader. GoggleSoc går ikke rundt hele brillen, slik at skumgummien får en mer naturlig utlufting, og man kan også enkelt ta trekket av og på mens brillen sitter på hjelmen eller hodet.

Trekket er enkelt å ta med og tar svært liten plass i lommen. Er brillene våte, vil bruk av GoggleSoc sikre bedre ventilasjon og raskere tørketid enn om du putter brillen i oppbevaringsposen sin. Bruker du antiduggmiddel på brillene dine, så kan du fortsatt bruke GoggleSoc uten problemer.

GoggleSoc er et ungt og spennende merke fra Whistler BC, Canada, som ble etablert i 2016. Merket ble grunnlagt i fjellet av skikjørere, for skikjørere. GoggleSoc er stolt samarbeidspartner av Norges Skiforbund - NOR Freeski.

Spesifikasjoner:
- Bruk: Ski og snowboard, snøskuter, Motocross
- Bruker: Alle
- Materiale: 88 % rPET resirkulert mikrofiber
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.