G-Radikal Gtx, fjellstøvel, Oransje

2 699,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Avansert fjellstøvel med god demping og separat snøring på forfot og skaft. Vanntett og pustende Gore-Tex-membran. Kraftig Vibram-yttersåle.

Garmont G-Radikal GTX er en avansert fjellstøvel for deg som går mye i fjellet, i krevende terreng. Med Double Damper-teknologi, får du suveren støtdemping også på lange turer med tung oppakning.

Fjellstøvelen er utstyrt med G-Wrap-teknologi som har separat snøring på forfot og skaft, som tillater individuell tilpasning og enkel justering av støvelens passform, slik at den sitter perfekt på foten gjennom hele dagen.

G-Radikal har ErGo-lest som former sg godt rundt foten, spesielt rundt hæl og fotbue. Dette sikrer en anatomisk passform som gir maksimal komfort, støtte og stabilitet.


Fjellstøvelen har vanntett Gore-Tex®-membran, som tåler skiftende værforhold, gjennom hele året. Membranen har svært gode pusteegenskaper, uansett aktivitetsnivå.

Den grovmønstrede Vibram® Mont-yttersålen er optimalisert for røff bruk i fjellet og sikrer overlegent grep, selv ved lave temperaturer.

Spesifikasjoner:
- Vekt: 745 g (str 42)
- Overdel: Lenzi Putek
- Membran: Gore-Tex® Performance Comfort
- Innersåle: EVA
- Yttersåle: Vibram® Mont
- Demping: Double Damper-teknologi
Spesifikasjonerarrow down icon
  • Bruker: Herre 
  • Vanntett: Ja  Ja 
  • Bruksområde: Fjell 
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Bli med i XXL REWARD

Motta gode tilbud og utvidede garantier.