Topo Sweden V6 Pro, topografisk kart, STD

1 799,-

Topo Sweden V6 Pro, topografisk kart, STD

1 799,-

Produktbeskrivelsearrow down icon
Topografisk kart til GPS fra Garmin. Dekker hele Sverige og har geografiske data fra Lantmäteriet og er lastet med funksjonene du trenger for å komme deg dit du vil.

Viser hele Sverige med ett enkelt plug-and-play microSD™-kort og har topografiske data fra Lantmäteriet i en skala på 1 : 50 000 og 1 : 100 000

Gir deg tilgang til 500 kvadratkilometer med BirdsEye Select Sweden Prime" i en skala på 1 : 10 000, som enkelt kan tilpasses og lastes ned via vår kostnadsfrie BaseCamp™-programvare.

Inneholder ActiveRouting¹-funksjoner, som gjør det mulig å planlegge og tilpasse ruter ved hjelp av hele vei- og stinettverket. Den aktivitetsspesifikke kartvisningen viser innholdet i forskjellige farger for forskjellige aktiviteter.

Gir deg detaljerte retningsanvisninger på mer enn 760 000 km (472 000 engelske mil) med veier og 129 000 km (80 000 engelske mil) med turstier.

Inneholder 700 000 søkbare interessepunkter for fritidsaktiviteter og reiser, inkludert restauranter, geografiske steder, fjellkjeder og mye annet. STF-hosteller og turisthytter er også inkludert.

Kompatibel med BaseCamp-programvare, som gjør det mulig å planlegge turer på datamaskinen og overføre ruter og veipunkter fra datamaskinen til kompatible enheter.

Spesifikasjoner:
- Type: MikroSD™-kort
close icon

Velkommen til vår nye nettbutikk! Klikk her for å gå tilbake til den gamle xxl.no

close icon

Denne nettsiden bruker cookies

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på godkjenner du våre betingelser.